Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatun barışmak istemiyor. Ailevi sorunları var şu an kafam çok dolu ilişki istemiyorum ama senide seviyorum kafamı toplayıp geleceğim diyor.

Sorum şudur 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay sonra ne zaman geleceği belli değil o zamana kadar araya mesafe girceği için soğukluk oluşmaz mı? Sevgisi tükenmez mi? Döner mi?
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Beyler Hersey de Bir hayir Vardir Allahim Hepimiz icin hayirlisi neyse Onu Eylesin
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler Hersey de Bir hayir Vardir Allahim Hepimiz icin hayirlisi neyse Onu Eylesin
        Kadercilik bana göre değil,
        Ben o hayırlı olmayanı istiyorum ısrarla Hayırlı olmadığı için değil, o olduğu için
        Arkadaşlar için elbette hayırlısı diyorum
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadercilik bana göre değil,
          Ben o hayırlı olmayanı istiyorum ısrarla Hayırlı olmadığı için değil, o olduğu için
          Arkadaşlar için elbette hayırlısı diyorum
          Canim Onlarad hemen Vazgecsinler demedim

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hatun barışmak istemiyor. Ailevi sorunları var şu an kafam çok dolu ilişki istemiyorum ama senide seviyorum kafamı toplayıp geleceğim diyor.

Sorum şudur 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay sonra ne zaman geleceği belli değil o zamana kadar araya mesafe girceği için soğukluk oluşmaz mı? Sevgisi tükenmez mi? Döner mi?
            Tükenmez eğer gerçekten seviyorsa
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tükenmez eğer gerçekten seviyorsa
              aşkı bilmediğini sanıyordum
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• insan hiç görmediği ve tanımadığı birisini sevebilir mi ?

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  insan hiç görmediği ve tanımadığı birisini sevebilir mi ?
                  Sanmam,
                  Görmek aşık olma,
                  Tanımak da sevmek için önemli hatta şart bence.
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aşkı bilmediğini sanıyordum
                    Biliyorum da işime gelmiyor ben konuşurum ama uygulamam .Sonuçta 1,5 senelik bir ilişkim vardı biteli 15 gün falan oldu
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      insan hiç görmediği ve tanımadığı birisini sevebilir mi ?
                      Hiç görmediği çok zor tanımadan olabilir,ama görmeden olmaz diyenlerdenim
                      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

Biliyorum da işime gelmiyor ben konuşurum ama uygulamam .Sonuçta 1,5 senelik bir ilişkim vardı biteli 15 gün falan oldu
                        Bos Isler Bunlar degil mi?

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kişiye göre değişir Muhtar kimisi çok mutlu olur kimisi sıkılır bunalır.Mesela ben aşırı özgür biriyim kafama göre yaşarım inandığım doğrular vardır tartıştırmam karşındakinin sana ayak uydurmasına bağlı aslında.Boş iş demeyeyim de olsada olur olmasada olur
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

• Az önce aradı konuştuk "hayatım" falan diyor cümle aralarında. Cumartesi günü de yemek teklifinde bulundu. Sanırım herşey dediği gibi olacak.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Kişiye göre değişir Muhtar kimisi çok mutlu olur kimisi sıkılır bunalır.Mesela ben aşırı özgür biriyim kafama göre yaşarım inandığım doğrular vardır tartıştırmam karşındakinin sana ayak uydurmasına bağlı aslında.Boş iş demeyeyim de olsada olur olmasada olur
                              Bu işlerde illa bir sevgilim olsun mantığı olmaz ki olmadığı için de olsada olur olmasada olur pek uymuyor sanki. Herhangi bir kız için olsada olur olmasada olur mu ? Yoksa aşık olduğun kişi için mi olsada olur olmasada olur mu ?

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              duygusuz
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

Tamam Iste Bende Ayni Seyleri istiyorum Ama Olmuyo

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

duygusuz
                                Duygusuz Olsaydim Asla Ama Asla Bir kizin pesinde Kosmazdim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X