Aşk güzeldir de... Hep bi taraf değerini bilmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk ne kadar seversen sen Kadini Anlayamadikdan sonra hersey bos
Sevdiğine inanıp,içinde bitireceksin bu işi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılıklı durum.Anlamaktan ziyade,değer vermekle alakalı.
Sevdiğine inanıp,içinde bitireceksin bu işi.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmadim sey mi Kaldi Her yolu denedim Olmuyo Olmuyo Olmuyo
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk ne kadar seversen sen Kadini Anlayamadikdan sonra hersey bos
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman zorlama.Kopması gerekiyorsa kopar.Ne kadar zorlarsan o kadar batar.
Katılıyorum.# 10 Umut Bulut !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevduğuni alamazsan alduğuni seversun# 10 Umut Bulut !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevduğuni alamazsan alduğuni seversunVe seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevemiyorsan ?
Dinimiz öyle mükemmel bi din ki sevilecek olanı sevilmeyecek olanı belirtmiş. Niteliği mi niceliği mi seveceğine insan karar vermek durumunda. Ama neyi tercih ederse getirisine veya götürüsüne razı olmalı.
Bir de nasip durumu var tabi. Kendini mağaralara da kapasan nasibin kimse gelir seni bulur o yüzden arayışa aşka flörte de gerek yoktur yani
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçinde başka sevgi varken,ihanet etmiş olursun.Unutmuşsan sorun yok.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinimiz öyle mükemmel bi din ki sevilecek olanı sevilmeyecek olanı belirtmiş. Niteliği mi niceliği mi seveceğine insan karar vermek durumunda. Ama neyi tercih ederse getirisine veya götürüsüne razı olmalı.
Bir de nasip durumu var tabi. Kendini mağaralara da kapasan nasibin kimse gelir seni bulur o yüzden arayışa aşka flörte de gerek yoktur yani
Sevilecek olanı sevmek dileğiyle o zaman.# 10 Umut Bulut !
- Alıntı
Yorum
Yorum