İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi Sen Elinde Ciceklerle Eve mi gidicen görsem InanmamTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Onur etma gözünü seveyim. Atılacak şarkı mıydı la buu ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma aaa kalbimi kırıyorsun ben odun muyum o kadar bekarken yaptık evliyken hayli hayli yaparız canım , bir imza attık diye mandalaşmaya gerek yok
Dügün Nezaman Imza Imza Imza diye tutturdun
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan aşık olduğunu nasıl mı anlar?
Şunu dinlediği zaman sevdiceği aklına gelen, kan dolaşımı yavaşlayan, put gibi kalan hatta ve hatta gözleri dolan kişi aşıktır argadaş.
Sen ne yapdinEn son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 01:29.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan aşık olduğunu nasıl mı anlar?
Şunu dinlediği zaman sevdiceği aklına gelen, kan dolaşımı yavaşlayan, put gibi kalan hatta ve hatta gözleri dolan kişi aşıktır argadaş.
Hiç olmadı...Hamiş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonrada bu olgunluğa ve sakinliğe gir yani adaş
Ama romantik olalım evlendikten sonra da lütfen lütfenHemen salmayalım sonra biliyorsun bayanlar çıkıyor demeç veriyorlar sağda solda
"Evlendikya hıhh nasıl olsa benim artık gözü ile bakıyor öküzler o kadar odunlaştı ki anlatamam"
Arkamızdan laf ettirmeyelim elimizde çiçekle eve gelelim lütfen
Olgunluğa ve sakinliğe gireli oldu baya heralde"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
Yorum