Gecmis olsun Gökhan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kız sözlü arkadaşlar.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski kız arkadaşımın facebookuna baktım aşkla ilgili bir video paylaşmış valla gözlerim doldu.
Kız unutmamış ki unutacağını da zannetmiyorum.
Ya yine garip duygulara kapıldım
Gökhan'ım sana söz vermeyen kız bizden değildirSalla
Atılay seni tebrik ederim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tereddüt etmeden taşırım çantayıSen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfff be Ati.Öğretemedik sana habu işleri.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
Mecnun dağda tuzağa ayağını kaptırmış bir Ceylan görünce onun gözlerini Leyla'nın gözlerine benzetmiş, sırf bu yüzden avcıyı bekleyip diyetini ödeyerek Ceylanı serbest bırakmış. Niçin böyle yaptın dediklerinde ise, ''Leyla'ya benzeyen birine zülum yaraşık değildir'' cevabını vermiştir..
Mecnun o vakit Leyla'nın aşkının henüz başlangıcında olduğu için böyle davranmıştır...
Çünkü sevgi kemale erince seven, mükemmelliğin yalnızca sevgilide olduğunu fark eder ve artık ona benzer bişey bulamaz. Tıpkı bunun gibi sevginin başlangıcında seven feryat figan eder, ağlayıp inler, yanar yakılır, kalbindeki ateşin dumanı ağzından ah olarak çıkar.
Ama sevgi kemale erip de sevenin varlığını ele geçirince artık inlemeler ve ağlamalar son bulur, seven latif bir cisme dönüşür ; kusurluluk biter, paklık başlar. Yani ateşin alevi büyüdüğü vakit dumanı azalır, hatta kaybolur gider..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşksız Ayşe, Ayşe'siz aşk olmadığı gibi..
Çantasız Atılay, Atılay'sız çanta olmaz.. Yürü be reis.. Yanındayız.. Fedakarlıksa fedakarlık..
KArşılıklı fedakarlıklar olmadan hangi ilişki yürür değil mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAti konuşturma beni.
Çanta meselesi ufak bir örnek devamını getirmeyeyim.
O kızdan sana yar olmaz.
Neydi felsefemiz "sevgide paylaşımcılık".
Unutma!
Felsemiz müthiş ama kısa vadede müthiş uzun vadede hep sıkıntı
- Alıntı
Yorum
-
Fatih reis 'Karpe diem!' dedi.
Artık bu sayfaların bu akımla inlemesi lazımSerdar Ersoy'u göreve çağırıyorum.
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
Yorum