Alışmalı alışmalı yıkılıp yeniden kalkmaya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk haftada en az birgün kavga etmektir...Düzenli kavgalarımız vardır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk mesk diye birsey yoktur bu dünyada, sadece TRABZONSPOR aski vardir o yeterli. Bu ilk ve son Ask dir, gerisi de yalan...
Bu başlıkda 10 larca insan bu cümleyi tekrar ettiler. Defalarca cevabını verdik ve inandırdık. Aslında kendileri inandılar çünkü biz değildik Aşk'ın bekçisi Aşk zaten kendi çalıyordu İnsanların kapısını.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Dogru söyliyorsun yasamadim, ama ben inandim, hemde cooook öyle emin dim ki, ama sonucta hic bir sey olmadi.O zaman tabi ki de hayal kirikligna ugriyoruz.Olmiyorsa olamaz, Aski zorlandiramazsin...Ama bir gün tabiki olur, ama simdi degil...#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman aşk yoktur diyemeyiz Sürmeneli#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman biz deli divane aşığız ya...Düzenli kavgalarımız vardır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadil abi süper yazıyosun ya ne güzel olmuş öyle
Onun için bu başlıkta düşünmeden yazmamak lazım.
Bu başlığın vardır ağırbaşlığı,
Bu başlık kabul etmez yaşlılığı,
Bu başlık değil paranın başlığı,
Bu başlık Emirhan'nın başlığı,
*-*
Söylenmesi belki 3 harf ile başlar,
Manasını anlayamayanı haşlar,
Aşk denizine dalan anlar,
Anlayışı gözyaşı ile damlar,
*-*
Bu başlık çok manalıdır dinle,
Bu başlık mana alır şiirle,
Bu başlığı yaşamaktır gönülle,
Bu başlığı üstatlardan bir dinle.
*-*
Aşk iki kişide muhabbetin merkezi,
Yaşamaya başlasalar imrendirir herkesi,
Aşığın hararatli nefesi,
Ben derimki bir kafeste iki kanaryanın sesi.
*-*
Teşekkür ettim, yaşı küçük kardeşim,
Sevgi üzerine kurulu dünya derim,
Zalim gönül yıksa, belkide öldürse,
Aşkı ben böyle tarif ederim.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
Yorum