Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Emirhan unutmaktan kastım o değildi, ne demek istediğimi anlamışsındır zaten
    Ayrıca Seni unuttum demek hala sevdiğini anlatmanın en iyi yoludur

Aşık olduğunda, sürekli O'nu düşünürsün. Düşünmek istemesen bile bir şekilde aklına gelir. Hiçbir şeye konsantre olamazsın, kafan sürekli O'ndadır. Ve bu durum geçtiğinde, ki günümüzde aşık olduğunu söyleyenler 3-4 ay sonra yeni aşklara yelken açabiliyor, unutmuş olursun. Kastım buydu.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan unutmaktan kastım o değildi, ne demek istediğimi anlamışsındır zaten
      Ayrıca Seni unuttum demek hala sevdiğini anlatmanın en iyi yoludur

Aşık olduğunda, sürekli O'nu düşünürsün. Düşünmek istemesen bile bir şekilde aklına gelir. Hiçbir şeye konsantre olamazsın, kafan sürekli O'ndadır. Ve bu durum geçtiğinde, ki günümüzde aşık olduğunu söyleyenler 3-4 ay sonra yeni aşklara yelken açabiliyor, unutmuş olursun. Kastım buydu.
      Aşık olduğunu zannedenler tabi buda olabiliyor ama bu genellikle 14-17 yaş arası insanlarda oluyor daha işin mantığını çözemiyor yani ilk önce mantık olması ondan sonra da o mantığın Aşk yüzünden tahrip olması lazım o yaşlarda mantık olmadadğı için tahripde olmuyor o çok değişik bir dönem ergenlik dönemi insanın 3-4 seneliğine insanlıkdan çıktığı dönem biz normal aşkdan bahsediyoruz tabi nice olgun insanlarda var Aşk'ı rezil eden onları kınıyoruz.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Aşk yazıyla anlatılacak bir şey değil. Sözle anlatılacak bir şey de değil. Sadece görülebilir bence. Bakarken gözlerinin içi güler insanın..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

Bir gün bir arkadaşım benden aşkın tarifini istemişti.

Siyah bir adamın beyaz bir kadına aşık olması, onunla evlenmesi ve ondan siyah beyaz bir çocuk beklemesi gibi saçma bir şeydir aşk.

Bunu demiştim. Akabinde bir şeyler yaşadım ve aşk benim için artık şu tanımı aldı.

Dengesiz ipler üzerinde trapez gösterisidir bazen aşk!
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ve Düşersen Kaybedersin.....

Yorum

Ama kaybetmek umrunda olmaz, kalkarsın, ağrılarına aldırmadan tekrar çıkarsın ipe...
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Ama kaybetmek umrunda olmaz, kalkarsın, ağrılarına aldırmadan tekrar çıkarsın ipe...
                Ya İpin Kopmuşsa
                Yeni Bir İp bulmak veya yeniden ipe çıkmak o kadar kolay mı ?

Yorum

Emirhan ne güzel yazı dizisi yapıyorduk hep beraber, her şeyi bozdun
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Kötü şeyleri düşünemiyoruz dimi işimize gelmiyo aga ip koptu bana ne

İp yok hadi bakalım

Aşk öyle inilip çıkılan birşey değil ya çıkarsın yada düşersin

Yorum

Aşkta düşmeye bir örnek verir misin
                      Ona göre devam edelim tartışmamıza
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Aşkta düşmeye bir örnek verir misin
                        Ona göre devam edelim tartışmamıza
                        Aşkda Düşmeye çok örnek var ya bütün olumsuzluklar işte

Aşkına başkası Aşık olur
                        Aşkın Başkasına aşık olur

Bunlar düşmektir tak düşersin küme düşersin avarjala maverajla değil hemde direk 3 maç iptalinden düşersin

Yorum

Aşkı iliklerine kadar yaşamış biri olarak bizimde bu konuda söyleyeceklerimiz vardır elbet.

Yada boşverin yaa. Ondan bana kalan giden gençliğim ve ızdırap.

Aşk karşılıklı da olsa karşılıksız da olsa, kavuşsanız da kavuşmasanızda BİR IZDIRAPTIR.
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aşkda Düşmeye çok örnek var ya bütün olumsuzluklar işte

Aşkına başkası Aşık olur
                            Aşkın Başkasına aşık olur

Bunlar düşmektir tak düşersin küme düşersin avarjala maverajla değil hemde direk 3 maç iptalinden düşersin
                            Ben de diyorum ki, gerçekten aşıksan, hiç aldırış etmeden devam edersin yoluna.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Kavuştun mu Aşk bitiyor gibi birşey ya Aşık Doğasında acı var kesin olarak var ama ya acı olmadan olmuyor birleşmeye çalışırken çok iyi yani uğraşıyorsun aşkın artıyor birleştin mi de neden çağrı atmadın diye embesil bir meseleden ayrılıyorsun yani bakın gerekçe embesil ama asıl gerekçe o değil gerekçe heycanın bitmesi.

Yorum

Ben de diyorum ki, gerçekten aşıksan, hiç aldırış etmeden devam edersin yoluna.
                                Yahu devam edersin tabi bi dakka ya nasıl devam edersin burda devam etmek dediğin "Ben aşkı sensizde yaşarım ne yaparsan yap yinede severim" manasında mı yoksa " Onu sevemezsin yada o seni sevemez benim olacaksın" manasında devam etmek mi ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X