Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sırf o yuzden artık ıstanbulda durmak ıstemıyorum cekıp gıtmek ıstıyorum buralardan ıstanbulda hersey onu hatırlatıyor bana... offfffff hıc unutamıyorumkı......
    arkadaşın verdigi sigara örneginden yola çıkarak ve yaşamış bilmiş biri olarak sana kaparsan kralından bi tavsiye...

Sigarayı bırakmak ıcın paketi eve bırakıcagınaaa SİGARANIN MARKASINI degiş...ertesi gün yine degiş...iki üç gün onla takıl sonra baska marka dene..sonra dön arkana bi bak..hiç bir şey göremiceksin...beynin kalbin onu düsünmektense, değişim kanunu ile yeni tanıdıgı kişiler amann sigaralar ile meşgul olacagından unutmak olayı cok rahat gerçekleşir....
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Yeni bir Konsept ürettim.

Eger gönlünüze göre bir Kiz bulamiyorsaniz.

Tipsiz, Erkeklerin Bakmayacagi bir kiz alin, ve 10 bin € ya Estetikten gecirin
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Casillas'ın enstanteneden önce ki yüz mimikleri ne hissettiklerini anlatıyor.

http://www.as.com/futbol/articulo/casillas-beso-sara-directo-telecinco/dasftb/20100711dasdasftb_64/Tes
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          felsefeye, gerilime gerek yok bence bu konuda rahat olun.. önünüze bakın..

ya da bende kalp yok.. bu daha olası ççç
          issiz adam oluyorda kalpsiz adam mi olmuyor ?
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Casillas'ın enstanteneden önce ki yüz mimikleri ne hissettiklerini anlatıyor.

http://www.as.com/futbol/articulo/casillas-beso-sara-directo-telecinco/dasftb/20100711dasdasftb_64/Tes
            saydi ona destek olanlari... sonra kiza bakti... kiz anladi onu diyecegini... sonra tam konuyu degistiriyorduki neyse felan diye yapisti dudagina... kocum benim... bizde böyle rahat olabilsek keske...

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni bir Konsept ürettim.

Eger gönlünüze göre bir Kiz bulamiyorsaniz.

Tipsiz, Erkeklerin Bakmayacagi bir kiz alin, ve 10 bin € ya Estetikten gecirin
              yok hocam... cok masrafli oluyor... huyu güzel evlenecem diyorsan anca ozaman kaportayi düzeltirmelisin...

Yorum

• en beter olaylardan biri ise yakin bir arkadasinin sevgilisinin sana yazilmasi... gecen oturuyoruz... bunlar kisa bir süre önce kavga etmis... bakiyorum kiz gittikce yanasiyor... icimden diyorum ne yapiyor bu ya... resmen yazdi da yazdi... kac senelik arkadasimin eski degilde o anki kavgali kiz arkadasi... bukadar karaktersizlik olurmu yahu... bugün bana yarin baska birine... söyledim arkadasima... oda zaten kavgaliydi... ayrildilar... halen ciktigi biri varken baska birine yazmak hele bir bayan ise cok anormal... ucuz atlatdi arkadas...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok hocam... cok masrafli oluyor... huyu güzel evlenecem diyorsan anca ozaman kaportayi düzeltirmelisin...
                  Kaporta ? ..

İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en beter olaylardan biri ise yakin bir arkadasinin sevgilisinin sana yazilmasi... gecen oturuyoruz... bunlar kisa bir süre önce kavga etmis... bakiyorum kiz gittikce yanasiyor... icimden diyorum ne yapiyor bu ya... resmen yazdi da yazdi... kac senelik arkadasimin eski degilde o anki kavgali kiz arkadasi... bukadar karaktersizlik olurmu yahu... bugün bana yarin baska birine... söyledim arkadasima... oda zaten kavgaliydi... ayrildilar... halen ciktigi biri varken baska birine yazmak hele bir bayan ise cok anormal... ucuz atlatdi arkadas...
                  Erkek de normal mi oluyor bu durum
                  Twitter Adresim

Yorum

• Aşk dediğin nedir ki ? Tenden bedenden sıyrık. Çocukların içinde , yaşadığı bir çığlık. Aşk dediğin nedir ki? Histen nefesten bir varlık. Umutsuzluk içinde , karanlığa son ıslık... Ahmet Hamdi TANPINAR

Yorum

• Konuyla hic alakasi yok ama, Emirhan senin Hoptek Videolarini bekliyorum. Insanin kendinden gecerek Cosku ile Hareket etmesi, Resimlerden ancak bu kadar belli olabilir Arkadas
                      Trabzonspor

Yorum

• Valla İzzet o videoları bende bekliyorum Facen varsa ekle beni yüklenirse paylaşurum

Yorum

Valla İzzet o videoları bende bekliyorum Facen varsa ekle beni yüklenirse paylaşurum
                          Face yok, ama Gizliligi acik tutarsan burdan bakarim...
                          Trabzonspor

Yorum

Aşk dediğin nedir ki ? Tenden bedenden sıyrık. Çocukların içinde , yaşadığı bir çığlık. Aşk dediğin nedir ki? Histen nefesten bir varlık. Umutsuzluk içinde , karanlığa son ıslık... Ahmet Hamdi TANPINAR
                            birader bu sözleri çok mu arıyorsun...Adamı zorla aşık ettirirsin sen..yapma bunu yapma bunu
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              birader bu sözleri çok mu arıyorsun...Adamı zorla aşık ettirirsin sen..yapma bunu yapma bunu
                              Manevi olarak mesleğim Aşk , ona kafa yoruyorum

Yorum

Manevi olarak mesleğim Aşk , ona kafa yoruyorum
                                Başlıyacam manevi mesleğine..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X