Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunu indirdim çalistirdim, birçok ek koydum (yabanci kurali, transferler falan...)
    Ama adam akilli oynayamiyorum, sürekli "crash dumps" hatasi veriyor
    Oyun açiliyor, oyunu da kurdum, ama zirt pirt hata, 2 3 günde 1 hata , + oyuncuyla ilgilendigimi söylemek istedigimde de hata...
    Nasil çözülür bu ?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• çözülmey mi habu sorun ??

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çözülmey mi habu sorun ??
        Çözüm basit orjinal oyun alacaksın

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çözüm basit orjinal oyun alacaksın
          O zaman hiç mi hiç "crash dumps" olmuyor ? oluyor diye biliyorum/zannediyorum
          Indirim var mi bir yerde, biraz ucuzsa alirim belki, 2016'nin çikmasina da çok yok ama olsun
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 03:58.

Yorum

O zaman hiç mi hiç crash dumps olmuyor ? oluyor diye biliyorum/zannediyorum
            Indirim var mi bir yerde, biraz ucuzsa alirim belki, 2016'nin çikmasina da çok yok ama olsun
            Valla kardeşim ben son 3 senedir orjinal alıyorum, crash dumps zulmünden kurtuldum. Crack mrack hak getire eskiden az geçmedim crash dumpsdan muhtemelen indirime girmiştir, yenisi geliyor çünkü. Ben mağazadan aldım 50 liraya geçen hafta. İnternet üzerinden daha ucuza bulunabilir benim ki anlık gelişti birden aldım

Yorum

• Trabzonspor'u şampiyon yaptım. Hile var mı diye sorular gelecektir 17 , 18 tane maçı 5 - 6 kere oynadım ama oldu
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu arada Fm Editör kullanın kesinlikle. Sarıyor
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla kardeşim ben son 3 senedir orjinal alıyorum, crash dumps zulmünden kurtuldum. Crack mrack hak getire eskiden az geçmedim crash dumpsdan muhtemelen indirime girmiştir, yenisi geliyor çünkü. Ben mağazadan aldım 50 liraya geçen hafta. İnternet üzerinden daha ucuza bulunabilir benim ki anlık gelişti birden aldım
                  Nereden aldin (abi) ?
                  Memlekete geldigimde alirim 2 3 hafta sonra eger 50tl ise... çok ucuz degil ama olsun o kadar mizmiza gerek yok

Yalniz oyun "orijinal" olunca su formalar logolar oyuncu resimleri falan da temiz bir sekilde oluyor degil mi ? hani oyuna biraz dokunuyoruz diye saçmalamaz herhalde ( 99% eminim bir sey olmaz da iste )
                  Bir de "ek"ler de sorunsuz çalisir sanirim...

Yorum

Nereden aldin (abi) ?
                    Memlekete geldigimde alirim 2 3 hafta sonra eger 50tl ise... çok ucuz degil ama olsun o kadar mizmiza gerek yok

Yalniz oyun "orijinal" olunca su formalar logolar oyuncu resimleri falan da temiz bir sekilde oluyor degil mi ? hani oyuna biraz dokunuyoruz diye saçmalamaz herhalde ( 99% eminim bir sey olmaz da iste )
                    D&R'da 50 liranın altına düştü.Çoğu yerde fiyatlar düşmüştür zaten bu aylarda
                    Oyuncu isimleri sapıtmaz tabi ama lisans olarak bir farkı yok tabi

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      D&R'da 50 liranın altına düştü.Çoğu yerde fiyatlar düşmüştür zaten bu aylarda
                      Oyuncu isimleri sapıtmaz tabi ama lisans olarak bir farkı yok tabi
                      Evet 45 tl imis, umarim sadece internetten alis fiyati degildir, d&r'in herhangi bir yerinden alinir herhalde ? alirim 2 3 hafta sonra...
                      son cümleyi anlama anladum ama kavrama kavrayamadum

Yorum

Evet 45 tl imis, umarim sadece internetten alis fiyati degildir, d&r'in herhangi bir yerinden alinir herhalde ? alirim 2 3 hafta sonra...
                        son cümleyi anlama anladum ama kavrama kavrayamadum
                        Ben de senin ne demek istedigini anlamadım zaten boşver

Yorum

Nereden aldin (abi) ?

Logolar formalar falan değişmez. Korsan da ne kadar oyuncu resmi varsa orjinde de o kadar var. Onları anca yamalarla düzeltebilirsin.

Bence bekle fm16 al. Fm 16 ilk çıktığında 70-80e alırsın.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de senin ne demek istedigini anlamadım zaten boşver
                            sigindi yooogg
                            İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Logolar formalar falan değişmez. Korsan da ne kadar oyuncu resmi varsa orjinde de o kadar var. Onları anca yamalarla düzeltebilirsin.

Bence bekle fm16 al. Fm 16 ilk çıktığında 70-80e alırsın.
                            Yok onu biliyorum da oyun orijinal olunca yamalarda skinti olmuyor herhalde ? bunu sormak istedim Daha dogrusu yamalar (edit dosyalari mesela) eklendiginde crash dumps hatasina sebep oluyor mu diye merak ediyorum...

Yamasiz, logosuz, formasiz, hayatta oynamam oyunu... baslamam arkadas, önce her sey güzelce hazir olacak ondan sonra... ne o öyle kupkuru oyun, logo yok/sahte , oyuncu resmi yok, forma yok 2 renk koymuslar bitirmisler, iiiyy çakma oyun gibi, hiç oynama daha iyi ((oyunun kendisinde neredeyse bir sey yok, yama gerekli))
                            Bende her sey hazir, toplam 10 15gb vardir belki de... yalniz onlari gereken dosyaya çikartmak/kopyalamak ta mesele yaa, en zoru o zaten, bazen bilgisayar kafayi yiyor falan filan... ama onun da kismen çaresini buldum, bilgisayari güvenli modda açip dosya kopya/yapistir islemini öyle yapinca daha hizli ve sorunsuz islem yapiliyor

Yorum

• Steam'de haftasonu %66 indirim var, 27 TL:

Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• trabzonda orijinalini nerde bulabilirim?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X