Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Crash Dumps hatasının bilinen bir çözümü yok maalesef ve birçok insan bu dertten muzdarip.
    Google'a yazınca 3-4 tane farklı çözüm çıkıyor..
    Deneyiverin.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Crash Dumps bendede oluyordu bi şekilde çözdüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum Galiba Fm11 klasöründeki Crash Dumps'un içine 2 tane dosya atmıştım öyle bişeydi

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Crash Dumps bendede oluyordu bi şekilde çözdüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum Galiba Fm11 klasöründeki Crash Dumps'un içine 2 tane dosya atmıştım öyle bişeydi
        Hangi iki tane dosya ama ? Hatırla daa, hadi renktaş
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Belgelerimdeki fm klasörünün içindeki crash dumps adlı dosyayı ordan kesin masaüstüne yapıştırın ben böyle çözmüştüm.

Yorum

• Olmadı Masaüstüne taşıdım, yeni klasör oluştu belgelerimde crash dumps adında.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Google'a yazınca 3-4 tane farklı çözüm çıkıyor..
              Deneyiverin.
              Doğrudur çözüm önerileri olabilir ama %100 garanti bir çözüm yok bildiğim kadarıyla.

Yorum

• Ben öyle çözmüştüm valla,başka çözüm bilmiyorum ama sizin için bir araştırayım.

Yorum

• Crash Dumps hatasının çözümü yok..netteki çözüm altındaki öneriler tamamen kullanıcının bilgisayarına özel yani sen çözüm 1'den halledersin başkasına yaramaz vs. sigames 3 yıldır yazılımı sıfırdan yapmasına rağmen bu sorunun kaynagını bulamıyor..Orjinal oyunlarda bile var bu sorun..Crash dumps bir hata değil hata olacagının belirtisidir..

Yorum

• Trabzonspor'la bütün menajerlik oyuncuları baz alındığında toplam 100 yıl falan geçirmişimdir , bir kere kolay takım çekemedim kuralarda sürekli o kel çekiyor galiba oyundada anlamadım niye böyle hep Juventus,İnter,Milan,Real Madrid gibi takımlar geliyor zaten moraller çöküyo futbolcularda...
                    En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 04:55.
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bana göre crash dumps hatasının tek çözümü, performans bilgisayarı almak veya ram'i yükseltmek. Eski bilgisayarımda çok sık alıyordum bu hatayı ama sıklıkla oynamama rağmen yeni bilgisayarımda son 1 senedir hiç karşılaşmadım.

Yorum

• fm 2012 türkiye versiyonu kapağı

7
                        Cngz_61

Yorum

• Barcelona B ile ilk sezonumda şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gelmiş geçmiş en büyük başarım olduğunu söyleyebilirim FM'de. Maalesef şampiyon olmamıza rağmen Liga BBVA'ya yükselemedik ama olsun. Şimdi hedefimiz geçen sezonun başarısını tekrarlamak, daha sonra Liga BBVA'dan gelen teklifleri düşüneceğim. Hayalim Barcelona'yı çalıştırmak.

Yorum

• Son kariyerimi PSG ile oynayacağım yeni bir Editör ile.

Finansal olarak çok iyi durumda Katar Sermayesi sayesinde. Pastore gibi gelecekte çok büyük yıldız olacak bir oyuncu var orta sahamızda aynı şekilde defansta da Sakho.

Şimdi takımın diğer eksik mevkiilerinide göze alarak kadromuzu oturtmak gerekli transferlerimizi yapmak istiyoruz. İlk sezon hedefimiz CL, ardından Şampiyonluk.

Hayırlısı Olsun.

Yorum

• Editör falan bişeyden çakmıyorum Acaba en son kadrolar (Yazın olan transferler dahil) olan bi oyun kayıt artık her neyse bana yollayabilr mi ?

Yorum

• Real Madrid ile 9. sezonuma başlıyorum. Kariyerimin kısa özeti:

2010-2011 sezonu:
                                İlk sezonumda 93 puanla Liga BBVA şampiyonu olduk.
                                Kupada yarı finalde Atletico Madrid'e elendik.
                                Şampiyonlar Liginde AS Roma'ya çeyrek finalde 2-1 yenilerek elendik.

2011-2012 sezonu:
                                100 puanla Liga BBVA şampiyonu olduk.
                                Kupada 5. turda Athletic Bilbao'ya elendik.
                                İspanya Süper Kupasını Racing Santander'i 6-2 yenerek kazandık.
                                Şampiyonlar Liginde Chelsea'ye çeyrek finalde 7-0 yenilerek elendik. O maçtan önce ne içtiyse artık bizim çocuklar.

2012-2013 sezonu:
                                102 puanla Liga BBVA şampiyonu olduk.
                                Kupayı Barcelona'yı penaltılar sonucunda yenerek müzemize götürdük.
                                İspanya Süper Kupasını Malaga'yı 4-1 yenerek kazandık.
                                Şampiyonlar Liginde Lyon'a (yine) çeyrek finalde 2-0 yenikerek elendik.

2013-2014 sezonu:
                                92 puanla Barcelona'nın ardından ikinci olduk.
                                Kupayı Barcelona'yı 1-0 yenerek kazandık.
                                İspanya Süper Kupasını Barcelona'yı 3-0 yenerek kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini Bayern'ı 4-0 mağlup ederek kazandık.
                                Dünya Kulüpler Kupasını Corinthians'ı 3-0 yenerek kazandık.

2014-2015 sezonu:
                                Liga BBVA'yı 108 puanla birinci bitirdik.
                                Kupayı Barcelona'yı 2-0'la devirerek kazandık.
                                İspanya Süper Kupasını Barcelona'yı 3-1 mağlup ederek kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini Manchester United'ı 2-0 yenerek kazandık.
                                Dünya Kulüpler Kupasını Cruz Azul'u penaltılar sonunca yenerek kazandık.

2015-2016:
                                Liga BBVA'yı yine 108 puanla birinci bitirdik.
                                Kupayı Atletico Madrid'i 4-1 mağlup ederek kazandık.
                                İspanya Süper Kupasını Barcelona'yı 7-3 mağlup edip kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini Bayern'ı penaltılar sonucunda mağlup ederek kazandık.
                                Dünya Kulüpler Kupasını America (MEX)'i 2-1 yenerek kazandık.

2016-2017 sezonu:
                                110 puanla Liga BBVA'da şampiyon olduk.
                                Atletico Madrid'i 4-1 mağlup edip kupayı aldık.
                                İspanya Süper Kupasını Atletico Madrid'i 2-1 mağlup edip kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini Manchester United'ı 2-1 yenerek kazandık.
                                Dünya Kulüpler Kupasını Lanus'u 3-1 yenerek kazandık.

2017-2018 sezonu:
                                Ligi 108 puanla birinci bitirdik.
                                Kupayı Valencia'yı 5-4 mağlup ederek kazandık.
                                İspanya Süper Kupasını Atletico Madrid'i 5-4 mağlup ederek kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini İnter'i 3-1 yenerek kazandık.
                                Dünya Kulüpler Kupası finalinde Velez'e uzatmalar sonucunda kaybettik.

2018-2019 sezonu:
                                97 puanla şampiyon olduk.
                                Kupayı Barcelona'yı 2-0 yenerek kazandık.
                                İspanya Süper Kupasını Valencia'yı 4-1 yenerek kazandık.
                                Şampiyonlar Ligini Lyon'u 1-0 mağlup ederek kazandık.

2019-2010 sezonu (devam ediyor):
                                İspanya Süper Kupasını Barcelona'yı 5-3 yenerek kazandık.
                                UEFA Süper Kupasını City'i 6-1 yenerek kazandık.

Böylece toplam 36 şampiyonluk yaşamış oldum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X