Yiğit Ewerthon'u tavsiye ederim ama almıştır birisi kesin.Fena goller atıyor.Oyun başlarken bedavaydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
Palmeiras'ta. Galiba kimse almamış. Ama bedava değil keşke daha önce haberim olsaydı
8 maç üstüne galibiyet aldım. Az moralleri düzelir iyiEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 22:06.
- Alıntı
Yorum
-
4 maçta 10 Puan toplayarak başladık Lige. İlk maçta Amkar'ı 5-0 mağlup ettim 4 gol Welliton'dan geldi. 3 Asist'de yeni transfer Emana'dan.
2.Maçta Sovetov takımını 3-0 mağlup ettim 2 gol Jaja'dan geldi. 3 golün asistini ise yine Emana yaptı. İlk derbi maçımızda Zenit ile 1-1 berabere kaldık. 4.Hafta'da Rostov'u 3-2 mağlup ettim.
Yeni transferlerden Mudingayi ve Emana orta alanı çekip çevirdiler, harika bir uyum içerisindeler. Jaja'da Welliton ile iyi bir ikili olacak inşallah. Birbirleri ile çok uyumlu oynuyorlar. Sol açıkta oynayan Dimitri Kombarov'u herkese öneririm. Tam bir Sol açık. Dribling yapar, defansa yardım eder, çalım atar, gol atar, asist yapar.. Herşey var adamda.
Rus milli takımının bankolarından olacaktır ondan şüphem yok.Diğer yeni transfer Dame N'Doye ise 4 maçta da sonradan oyuna dahil oldu şuana kadar. Welliton'un üstün performansı klübeye mahkum etti kendisini ama 1-1 Berabere kaldığımız Zenit maçında 65.Dakika'da oyuna aldık adamı, dünyanın golünü kaçırdı belkide galibiyetten etti bizi..
- Alıntı
Yorum
-
Bende Cagliari'yi alıp tekrardan başladım FM11 e
orta sahanın sagına adam lazım önerilerinizForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Cagliari'yi alıp tekrardan başladım FM11 e
orta sahanın sagına adam lazım önerileriniz
Salomon Kalou
2011 sonunda serbest kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ben Trabzonspor'a almıştım.
Ben Arfa ve Salomon sağlı sollu kanatlarda oynatıyordumDağıtıyolar rakipleri..
En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 00:28.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalomon Kalou
2011 sonunda serbest kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ben Trabzonspor'a almıştım.
Ben Arfa ve Salomon sağlı sollu kanatlarda oynatıyordumDağıtıyolar rakipleri..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Cagliari'yi alıp tekrardan başladım FM11 e
orta sahanın sagına adam lazım önerileriniz
Sağ kanatta her türlü oynar.
Finans iyi ise İnternacional'den Giuliano'yu al, 20 sene sağ kanat sorunu çekmezsin.
- Alıntı
Yorum
-
Yeni başlayanlar için Miguel Medina'yı önerebilirim. İlk sezonun ortalarında serbest kalıyor, sezon sonu, 18 yaşında takıma katılıyor. Tabi ki o yaştaki bir santrafor her bulduğunu atacak değil ama oldukça hızlı gelişiyor ve 2 sezon sonra Bayern ve Lyon gibi takımları peşine takıyor.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
9.Hafta da saçma bir oyunla 15.Sırada ki Sibir'e 10 kiş ile mücadele ederek 2-1 mağlup olduk. Takımımızı 10 kişi bırakan oyuncu Transferin son gününde kadromuza kattığımız Gladbach'lı Dante oldu.
Lider CSKA 26, biz ise 2.Sırada yer alarak 23 puandayız.
Welliton 9 maçta attığı 16 golle tozu dumana katmış durumda. İnanılmaz bir performansı var her maçta. Emana'da 9 maçta 10 asistle oynuyor arı gibi maşallah ileri geri vızır vızır çalışıyor. Jaja biraz tutuk kaldı ilk haftalara nazaran. Bu aralar biraz klübede takılıyor.
Sol kanatta Kombarov takım için önemli bir oyuncu daha öncede belirtmiştim. henüz 23 yaşında beklentilerimi boşa çıkarmadı. Sağ kanatta Mcgeady'de iyi oynuyor ama mükemmel değil tabi.
Şampiyonluk yarışındayız ama şuan birşey söylemek için erken. Devre arasına kadar Lider veya Liderin 1-2 puan arkasında girersek takımımızın özellikle yerli bazda eksiklerini transferler ile gidermeye çalışacağız.
İlk olarak gündemimizde eski golcümüz Roman Pavlychenko var.
- Alıntı
Yorum
-
ve Premier Lig'teyizLigi 2. sırada bitirdik ve Premier Lig'e çıktık. Bi ara 11.liğe bile düşmüştük (O süreçte 13 maçta sadece 1 galibiyet alabilmiştim.)
Başarıda kiraladığımız adamların payı büyük. Seneye aralarından sadece Macheda'yı kiralamayı düşünüyorum. O yüzden transfer şart
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 14:59.
- Alıntı
Yorum
-
Yiğit ne kadar hızlısın sen öyleBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit ne kadar hızlısın sen öyle
Şimdi transfer edecek adam lazım. Ama bulamıyorum adam önerin bana61 milyon bütçem var 30-40 milyonunu kullanmayı düşünüyorum.
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 15:33.
- Alıntı
Yorum
Yorum