Hugo Broos Trabzonsporu uçuruyor takım ligde lider 3 ya da 4 puan farkla..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
benim vestel manisa sporu yönettiğim FM 09'da TRabzonspor 34 maçta 1 mağlubiyet ve bir kaç beraberlik ile ( oda son hafta bursaspora mağlup oldular) hami mandıralı idaresinde şampiyon oldu . ve şampiyonlar ligindeler . interi alt ettilerforvette umut - gökhan değişmeli oynuyorlar
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
-
Bu sezon Barçaya takılmazsak A.Madrid ile şampiyon olacağız zirvedeki diğer en büyük rakip Getafe onun da daha fazla ilerleyebileceğini düşünmüyorum. 2008'den beri Fm oynuyorum hiç şampiyonluğum yok sadece Trabzonspor ile UEFA kupasını kazandım bir defa onda da sezon sonu Nuri Albayrak ligi 14. bitirdik diye kovmuştu..En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 13:24."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohoooo 12 kişiyle şampiyonlar ligini de alman gerek:d
d
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10.2 de oynuyorum. Bana şöyle leblebi gibi gol atan bir forvet lazımTek forvet oynuyorum ona göre tavsiyede bulunun
İlk sezon bitmek üzere.
Galatasaray'a kiralık gelen Jo çok gol atıyor.
Joao Alves yazarsan o gelir hemen.
6 Milyon Sterlinden satışa çıkıyor ama daha ucuza kapatabilirsin."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar takım logoları eklentisini yükledim ama oyunda görünmüyor graphics/logos dosyasının içine attım ama olmadı bi türlü..
Acaba logoları ayrı ayrı mı atmam gerek içine klasör halinde atmıştım ben...?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCache dosyasını sildin mi ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
10.2 nin leblebi gibi gol atanları ;
Enaramo , mandzukic , adriano da geliyor ts ye ilk sezon sonu.
Cardozo dicem ama bazen geliyor ama buyuk bi ihtimalle burun kıvırır.
Kikin Fonseca da iyıdir. Salvador cabanas.
Leblebici lerden bunlar geliyor aklıma.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10.3'te yok mu leblebiciler ..?
- Alıntı
Yorum
Yorum