Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2-0 dan 3-2 yaptım..sezonun ilk kupasını aldım..
    ya birader bu oyun fm mi tm mi ve 2007 2008 sezonumu içndedede türkçesi warmı

trabzonsporda içinde varmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Yeni updateler çıkıyor yeni transferlerin olduğu.FM'de araştırma sitelerinin olduğu bölüm var ordan buup araştır.Ayrıca reklam olmasın ama Türkçe Yama'yı Turksportal.net yapıyor;
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• fm 2006 trabzonspora kapo, uğur yildirim(frikik canavarı), fatih şen, polat keser, hleb, macerocono mu ne öle biri şilili, koray avcı aldım.. 2. sezonundayım ama 2. sıradayım henüz kupada alamadım malesef deli oldum. hayırlısı artık.

Yorum

• Trabzonda ilk sazon 10. oldum brezilya gençlerinden 4 tane aldım,gökhan zan, selçuk inan,ali aydin.... 3 sezon üst üste şampiyon oldum ancak şamp.liginde hep yeniliyorum

Yorum

• fm 2006 oynayanlar için ts ye gelebilecek en iyi forvet huntelaar. tomas jun'u satıp hemen huntelaar aldım tek başına şampiyon yapıyor takımı.volkan bekiroğlu da iyi oyuncu

Yorum

• cm2007 yi indirdim. Bizim oyuncuların özellikleri dehşett! Tranzsfer bütçesi 25,000,000 $
              FxY

Yorum

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes
                Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 19.08.2007, 13:22.
                SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya birader bu oyun fm mi tm mi ve 2007 2008 sezonumu içndedede türkçesi warmı

trabzonsporda içinde varmı
                  bi siteden 15 temmuz 2007ye kadar olan transferleri indirdim..yani oyun FM 2007..türkçe yaması da zaten cdnin içindeydi..

Yorum

• Arkadaslar ben fm 2008 i bekliyom müthiş bir oyun olacakmış Aralık 07 de çıkıyor.Ayrıca fm2007 de ortak kariyer yapmak isteyenler özel mesaj atsın

Yorum

• arkadaslar bana fm oynunu lazım pc format attırdımda fm oynu silindi bana bir yardımcı olabilirmisin bana bı fm dosyası attabilirmisin acaba
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar bana fm oynunu lazım pc format attırdımda fm oynu silindi bana bir yardımcı olabilirmisin bana bı fm dosyası attabilirmisin acaba
                        Topragim diger sayfalara bak yanilmiyorsam vardi biryerde bi ara
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Topragim diger sayfalara bak yanilmiyorsam vardi biryerde bi ara
                          kardessim bende biliyorm ama bende bulamadımbulabilseydım buraya yazmadm
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @samsunlu_suayıp

kardeş buyur netten indirebilirsin

hem 70 mb hemen iner ama bölge ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yapmayı unutma çalışmaz yoksa

@samets61
                            7.2 yi internetten indiriyosun ama korsan oyunlarda çalışmıyor direk yükledinmi onun çözümü var ama sana yarın atarım o yamayla çözümünü
                            bu link calişmiyo acaba neden bu linki caliştirmanın biimkanı yok mu

Yorum

• 18 sezonluk Başarılarda dolu kupalarla süslü kariyerim sanırım bitti. oyunu kaydederken elektirik kesildi.şimdi oyunu açmaya çalışırken hata verip kapanıyor? bi önerisi olan var mı yoksa Ruhuna Fatiha okuyup ağlamaya mı başlayayım mı?
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                18 sezonluk Başarılarda dolu kupalarla süslü kariyerim sanırım bitti. oyunu kaydederken elektirik kesildi.şimdi oyunu açmaya çalışırken hata verip kapanıyor? bi önerisi olan var mı yoksa Ruhuna Fatiha okuyup ağlamaya mı başlayayım mı?
                                başla dostum benim juve kariyeride o şekilde mefta oldu

ilk sezon sonu için arsenala kaleci alacağım önerileri bekliyorum

bi kaç isim var aklımda

boruc
                                itandje
                                kameni
                                gordon
                                amelia
                                ustari
                                stekelenburg
                                landreau
                                kirkland
                                carson

burda olmayan bir isimde olabilir .