ya bu adamı severim albumleride çok güzel fakat bir trabzonlu olarak bu yaşta kulağına küpe takmasını hazmedemiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fuat Saka Severler
Daraltma
X
-
Dinlememek için nedenmi dinlemeyelim mi ? ya da Trabzonsporluluğundan şüphemi duyuyorsun Karadeniz kültürüyle yetişmiş o kültürü yaşatan bir sanatçı olarakta Trabzonspora marş yapmıştır bu sözü üstüne basa basa söyleseydi o marşı yapmazdı Fuat Saka, Allah göstermesin vefat ederse o zaman değeri artar.. neyse uzatmıyalım ben dinledikten sonra bir sorun çıkmaz : )Kazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinlememek için nedenmi dinlemeyelim mi ? ya da Trabzonsporluluğundan şüphemi duyuyorsun Karadeniz kültürüyle yetişmiş o kültürü yaşatan bir sanatçı olarakta Trabzonspora marş yapmıştır bu sözü üstüne basa basa söyleseydi o marşı yapmazdı Fuat Saka, Allah göstermesin vefat ederse o zaman değeri artar.. neyse uzatmıyalım ben dinledikten sonra bir sorun çıkmaz : )
- Alıntı
Yorum
-
Lazutlar 2008 albümü çıktı görevimiz almak1-2 parça dinledim Fuat Saka yine kalitesini göstermiş en kısa zamanda temin edeceğim
internettende alabilirsiniz Link veremiyorum
- Burun 04:42
Söz: Baba Salim (Öğütçen) Müzik: Fuat Saka - Trabzon'dan Çıktım 05:55
Söz - Müzik: Geleneksel - Düz 04:57
Söz - Müzik: Geleneksel - Romantik Balıkçı 02:35
Söz - Müzik: Fuat Saka - Şalvar Destanı 05:04
Söz: Anonim Müzik: Fuat Saka - Kolbastı (Dal Dal) 03:08
Söz - Müzik: Fuat Saka - Yoroz'da Bir Akşamüstü (Enstrümantal) 03:22
Müzik: Fuat Saka - Kavşak Suyu 04:15
Söz - Müzik: S. Çilsüleymanoğlu - Hey Gibi Tulumcu (Enstrümantal) 03:06
Müzik: Fuat Saka, Geleneksel - Doktorun Seferi 05:35
Söz - Müzik: Fuat Saka - Espira
Söz - Müzik: Geleneksel - Çarşamba
Söz - Müzik: Geleneksel - Ağıt
Söz - Müzik: Fuat Saka - O Tonya'nın Başına
Söz - Müzik: Geleneksel
Kazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
- Burun 04:42
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yalan söyleyeyim ben de Albümünü aldım ve dinledim ama bir türlü ısınamadım şarkılarına , ya ben çok doydum ya da albüm sıkıcı ....
- Alıntı
Yorum
Yorum