Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fuat Saka Severler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya bu adamı severim albumleride çok güzel fakat bir trabzonlu olarak bu yaşta kulağına küpe takmasını hazmedemiyorum
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

çok severim, dinlerim

Yorum

Kendisine Trabzonspora marş yapmayı düşünüyormusunuz diye bir soru sorulmuştu seneler evvel.

Cevabı aynen şöyle olmuştu.

Futbolu müziğime bulaştırıp müziğimi kirletmem.

Sonraki yıllarda nedense fanatik Trabzonsporlu oldu.

Yorum

Dinlememek için nedenmi dinlemeyelim mi ? ya da Trabzonsporluluğundan şüphemi duyuyorsun Karadeniz kültürüyle yetişmiş o kültürü yaşatan bir sanatçı olarakta Trabzonspora marş yapmıştır bu sözü üstüne basa basa söyleseydi o marşı yapmazdı Fuat Saka, Allah göstermesin vefat ederse o zaman değeri artar.. neyse uzatmıyalım ben dinledikten sonra bir sorun çıkmaz : )
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dinlememek için nedenmi dinlemeyelim mi ? ya da Trabzonsporluluğundan şüphemi duyuyorsun Karadeniz kültürüyle yetişmiş o kültürü yaşatan bir sanatçı olarakta Trabzonspora marş yapmıştır bu sözü üstüne basa basa söyleseydi o marşı yapmazdı Fuat Saka, Allah göstermesin vefat ederse o zaman değeri artar.. neyse uzatmıyalım ben dinledikten sonra bir sorun çıkmaz : )
            Sanatından bahsetmedim ona sözüm yok beğenerk dinlerim. Şahit olduğum bir şeyden bahsettim sadece.

Yorum

çok yerinde bir başlık olmuş harika bir sanatçı kendisi bayılıyorum müziğine yakında albümü çıkacak diye bir haber vardı o iş ne oldu

Yorum

Lazutlar 2008 albümü çıktı görevimiz almak 1-2 parça dinledim Fuat Saka yine kalitesini göstermiş en kısa zamanda temin edeceğim internettende alabilirsiniz Link veremiyorum

1. Burun 04:42
                  Söz: Baba Salim (Öğütçen) Müzik: Fuat Saka
                2. Trabzon'dan Çıktım 05:55
                  Söz - Müzik: Geleneksel
                3. Düz 04:57
                4. Romantik Balıkçı 02:35
                  Söz - Müzik: Fuat Saka
                5. Şalvar Destanı 05:04
                  Söz: Anonim Müzik: Fuat Saka
                6. Kolbastı (Dal Dal) 03:08
                7. Yoroz'da Bir Akşamüstü (Enstrümantal) 03:22
                  Müzik: Fuat Saka
                8. Kavşak Suyu 04:15
                  Söz - Müzik: S. Çilsüleymanoğlu
                9. Hey Gibi Tulumcu (Enstrümantal) 03:06
                  Müzik: Fuat Saka, Geleneksel
                10. Doktorun Seferi 05:35
                11. Espira
                12. Çarşamba
                13. Ağıt
                14. O Tonya'nın Başına
                "Lazutlar" albüm serisiyle Karadeniz müziğine yepyeni bir soluk getiren Fuat Saka'nın yeni albümü "Lazutlar 2008" Kalan Müzik tarafından yayınlandı. Yaklaşık iki yıllık bir sürede tamamlanan albümde, geleneksel Karadeniz halk şarkılarının yanı sıra, Fuat Saka'ya ait besteler de yer alıyor. Geniş bir müzisyen kadrosu ve dinamik bir sound ile kaydedilen albüm, Karadeniz müziği tutkunları için vazgeçilmeyecek bir çalışma.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

Alacağım yeni albümünü..
                  ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Açıkçası Lazutlar 2008 i 2 parça dışında beğenmedim.

Şalvar destanı ve Trabzondan çıktım dışındakileri hoş değil.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

ben çoğunu beğendim süper bir albüm

Yorum

şarkıları ve kendisi bir numara herzaman severek dinlediğim birisi
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

Ne yalan söyleyeyim ben de Albümünü aldım ve dinledim ama bir türlü ısınamadım şarkılarına , ya ben çok doydum ya da albüm sıkıcı ....

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yalan söyleyeyim ben de Albümünü aldım ve dinledim ama bir türlü ısınamadım şarkılarına , ya ben çok doydum ya da albüm sıkıcı ....
                            Cengiz abi bide bundan önceki albümü dinleseydin o daha ağırdı bence bu albümde 1-2-3-4-5-11 ci parçalar güzel tavsiye ederim

Yorum

Albümü baştan sona dinledim ama pek beğenemedim daha iyisi olabilirdi gibi sanki...
                              Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

Ben de yeni parçalara ısınamadım ama Fuat SAKA dinlemek garip bi şey dinledikçe daha bi seviyor insan şarkılarını....
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X