Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bayiliyorum bu filme

Yorum

bu adamdan tiksiniyorum 1. filminide izlemedim bunuda izlemicem.

Yorum

hangi tarihde gösterime girecekti.
        ilk hafta bilet bulmamız zor olacak anlaşılan.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• 13 şubat cuma gösterimde p.tesi GNCTRKCLL yapıp 1 bilet alana 1 belet beleş yapıcaz büyük ihtimal

Oramakoburamako
          Bu kadar ensesi kalın godamanı bir arada görmek...
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Bana göre Türk Sinema tarihinin şimdiye dek izlediğim tartışmasız en berbat ve en sığ komedi filmiydi İvedik..

Şu Şahan denen itici herifin oynadığı reklam filmlerindeki insanın yüzünü güldürebilmek yerine daha da buruşturan skeçlerinden bile berbattı..

Şu filmin bu kadar çok gişe yapmış olması ile Gelin kaynana programlarının ratinglerde tavana vurması arasında hiçbir fark yok aslında

Her ikisinin de kalitesi aynı benim gözümde..

Ama Şahan bu filmi, içerisinde zekice espriler barındıran bir komedi filmi olarak değil de, sadece ülkemizdeki sinema izleyicisinin kalitesini gözler önüne sermek adına bir gönderme yapmak amacıyla çekmişse o zaman bir nebze de olsa kayda değer bulabilirim belki
            En son Great White tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 13:05. Sebep: harfler
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

indirebilecegimz yer söyleyin gelöip gelmez
              vatana millete hayriniz olsun
              [T][S]

Yorum

adam vurdu parayı
                u will need justice at the end..

Yorum

Türk Sinema Tarihiin En Kötü Film'leri Mehmet Ali Erbilin Son 7 Yıl İçinde Oynadığı Projeler'dir

Keleoğlanla Karaprens diye saçma bir film daha görmedim o filmin üstüne bu film doğallık olarak üst düzey bir film bence yahu senaryo özgür tamam bir hikaye yok bir kişi anatomisi var buda bizlerin arasında yaşayan bir karakter film havada kalıyor bu yüzden.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre Türk Sinema tarihinin şimdiye dek izlediğim tartışmasız en berbat ve en sığ komedi filmiydi İvedik..

Şu Şahan denen itici herifin oynadığı reklam filmlerindeki insanın yüzünü güldürebilmek yerine daha da buruşturan skeçlerinden bile berbattı..

Şu filmin bu kadar çok gişe yapmış olması ile Gelin kaynana programlarının ratinglerde tavana vurması arasında hiçbir fark yok aslında

Her ikisinin de kalitesi aynı benim gözümde..

Ama Şahan bu filmi, içerisinde zekice espriler barındıran bir komedi filmi olarak değil de, sadece ülkemizdeki sinema izleyicisinin kalitesini gözler önüne sermek adına bir gönderme yapmak amacıyla çekmişse o zaman bir nebze de olsa kayda değer bulabilirim belki
                    Piyasada fazlaca kalitesiz komedi filmi varken Recep İvedik filmini sonuncu sıraya yerleştirmeyi becerebilen ruh halinin ve düşünce yapısının nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum gerçekten .

Umarım günün birinde bu kültür seviyesine ulaşırım Tanrım

Yorum

Yürürken de o kadar dikkat ediyorum aslında bir şeye basıp da çizmelerime bulaşmasın diye ama ne yaparsın işte, insanlık hali )

GW

Yorum

Cem yılmaz " Bizim seyircimiz acımasız burda ne aktiviteler harcandı milyonlarca dolarlık prodüksyon geldi de burun kıvırıldı David kapılfeeld geldi adam benim gibi değil böyle siyah tişört pantolon değil adam uçuyor ön sıradayım bir sıra arkamdaki adam yanındakine böyle diyo "Bak lan ip var orda uçmuyo" Al işte adam uçuyor olsa peygamberliğini ilan eder burda ne işi var adam hem uçuyor hemde biletle gösteri veriyor olabilir mi ya Bunun için bu zihniyetle hiç bir aktiviteden zevk alamazsınız Titaniği izliyo adam yorumu şu aman titanicmiş sonunda batıyo yahu gemicilik zihniyeti ile film izlenmezki bu düşünce ile hiç bir aktiviteden zevk alınmaz"

Kesinlikle katılıyorum her Film'i sanat değerlerinde ölçüp biçmeye kalkarsak Türk sinemasının ilerlemeyeceğini düşünüyorum tamam bu böyle olabilirdi şu şöyle olabilirdi Türk sineması için çok değerli eleştrilerdir ama diyorum size "Keleoğlnala Karaprens" ki bence şu 10 sene içinde en saçma filmlerden biridir bunun hakkında bile düzeltmeler yapılabilir ama direk yargısız infaz yapıp bu film değil bundan bişe olmaz denilmesi pekde Sinemamızın Hak ettiği birşey değil diye düşünüyorum.

Yorum

Emirhan, Keloğlan ile Karaprensi kim takıyor zaten yahu..

Rüştü Asyalı' nın keloğlanı bile çok daha iyiydi ondan)

GW

Yorum

Aman gelmesin. Gitsin..
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

tanıtımlarındaki fotokopi sahnesine bayıldımççç adam hakkını veriyo yaptığı işi...
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

Recep İvedik'ten yüzde 50 indirimli sürpriz!Film vizyona girdiği gün hayranlarını bakın ne bekliyor...

11.02.2009 13:08Recep İvedik 2 filminin vizyona girmesi uzun zamandan beri bekleniyor. Pek çok sinema salonunda ise filmin biletleri bitmiş durumda. Recep İvedik'in hayranlarını sevindirecek bir diğer haber ise filmin orjinal müziklerinin de piyasaya çıkması.

Şahan Gökbakar'ın yarattığı halk kahramanı Recep İvedik'in başından geçen ilginç maceralarını süsleyen film müzikleri bir albümde toplandı. Piyasaya çıkmadan 20 bin sipariş alan albümde, filmde kullanılan müzikler yer alıyor.

Avrupa Müzik tarafından piyasaya sürülen ve Müzik Direktörlüğü ile yapımcılığını Oğuz Kaplangı’nın üstlendiği albümde “I Can’t Let Go” ve “My Last Love” gibi yabancı parçalar, “Cheezy Cha Cha”, “Theory”, “The Social Girl”, “Asian”, “Planet Zebulan-The Skeptics” adlı şarkılar da sadece müzikleriyle bulunuyor.

YÜZDE 50 İNDİRİM!

Filmin fragmanının yanı sıra, kamera arkasında çekilen görüntülerle burada geçen komik diyalogların yer aldığı Recep İvedik 2 Orijinal film müzikleri CD’si, filmin vizyona girdiği sinema salonlarında %50 indirimli olarak satışa sunulacak.

KİMLERLE ÇALIŞTILAR?

Bağlamada Çetin Akdeniz, Darbuka, Tef, Bendir ve Parmak Zili’nde Hamdi Akatay, Ud’da Hüseyin Bitmez, gitarda Selçuk Sami Cingi, Keman’da Özcan Şenyaylar gibi müzisyenlerin de albümde imzası bulunuyor. Ayrıca Çiğdem Alkang Kaplangı’da “Majestic Bear” adlı şarkının söz ve müziği ile ön plana çıkıyor.

Begüm Çelikkol/ Yasemin Ateş/ HABERTURK.COM

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X