Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Az kaldı az sabrediniz..

Şubatta geliyoor

(UEFA)

Yorum

gel 13 Şubat geell

Yorum

• afm sinemalarında biletleri satılmaya başladı İstanbul'da ki arkadaşlar için

Yorum

ilikinden daha komik gibi.

Yorum

beni çok eğlendirmişti. 2. ye belki 3 çıkarsa onada gideceğim. Şubat ayına bişi kalmadı
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

İvedik Recep,efsane adam.

Küfürlü konuşuyor,el hareketi yapıyor kötü örnek oluyor diye eleştirdiğimiz karakter aslında hergün sokaklarda gördüğümüz tipler.Onlar daha mı az küfrediyorlar (en okkalısını savuruyorlar etrafa),daha mı az hareket çekiyorlar ( trafikte en alasını yapıyorlar )?
              En azından Recep'in agresif,kompleksli duruşunun altında kedi gibi uysal biri var. Ya olmayanlar ne yapsın.

Ön yargılarımı yıktım,bekliyorum 2. filmi
              TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

yürü be m@rdi , kim tutar seni
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

güzel film olacak
                  En son Yasin Berber tarafından düzenlendi; 27.01.2009, 18:04.
                  TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İvedik Recep,efsane adam.

Küfürlü konuşuyor,el hareketi yapıyor kötü örnek oluyor diye eleştirdiğimiz karakter aslında hergün sokaklarda gördüğümüz tipler.Onlar daha mı az küfrediyorlar (en okkalısını savuruyorlar etrafa),daha mı az hareket çekiyorlar ( trafikte en alasını yapıyorlar )?
                    En azından Recep'in agresif,kompleksli duruşunun altında kedi gibi uysal biri var. Ya olmayanlar ne yapsın.

Ön yargılarımı yıktım,bekliyorum 2. filmi
                    Kesinlikle katılıyorum Ya bu filimi beğenmemek kendimizi beğnmemekdir sahnede biz varız ya hep bir sanatsal bir hava arıyoruz gülmek çok değerlidir arkadaşlar vücut endorfin saldılar beyin senotenle dolar bir enerji patlaması olur yararlıdır bırakın gülün olayda bir sanatsal değer olmadığını bizde biliyoruz ama bir senaryo bir taklit bir izleyiş bir emek var
                    Neyse Recepçiler Müjde

Recep İvedik hayranlarına müjde!Biletler yoğun ilgi üzerine erken satışa sunulacak.

26.01.2009 15:46

Şahan Gökbakar'ın yarattığı, fenomen haline gelen ve 13 Şubat 2009'da vizyona girecek olan “Recep İvedik 2” filminin biletleri yoğun ilgi üzerine erken satışa çıkıyor. Filmi sinema severler büyük bir merakla bekliyor.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ankara'da Migros Ankamall'de biletleri satışa çıkmıştır dün gördüm arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur

Yorum

İlkinden daha güzel olacak gibi.
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Az kaldı 13şubat a

(UEFA)

Yorum

komedi filminde sanatsal öğeler arayan, küfüre mi güleceğiz diyenler acaba nasıl bir komedi filmi hayal ediyor çok merak ediyorum. çok klişe bir laf belki ama bir tane küfürsüz yabancı film gösterin bana!
                            m@rdi'ninde çok güzel ifade ettiği gibi sokaktaki bizi anlatmıyor mu recep ivedik? gora? arog? çocuklara kötü örnek oluyor diyenler sigara içmiyorlar mı? evde sokakta küfür etmiyorlar mı? şiddet-cinsellik içeren film yada dizi izlemiyorlar mı? geçiniz bu örnek olma meselesini artık lütfen...

13 şubatı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ve o filme sadece "komedi filmi" olarak bakıcam ve gülücem...
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

13 şubattamı şimdi giriyor gösterime ??
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

'' Recep İvedik 2 '' birinci serisi kadar güzel olacaktır emınım. Fakat bu tarz filmlerde argodan cok komedinin ve mizahın öne cıkması daha hoş ve kaliteli olabilirdi. Ama buna rağmen film ülkemizde büyük talep görüyor.
                                Barıs Memısss

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X