Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Recep İvedik 2" geliyorSenaryo tamamlandı. Çekimlere 1 Kasım'da başlanıyor..

02.10.2008 06:25 En çok izlenen film unvanını elinde bulunduran "Recep İvedik"in devamı çekiliyor.Çekimlerine 1 Kasım'da başlanacak film, 12 Şubat'ta gösterime girecek.
    Kelebek'te yer alan habere göre, Şahan Gökbakar, 4 milyon 300 bini aşkın seyirci sayısıyla en çok izlenen yerli film unvanını taşıyan "Recep İvedik"in devam filminin senaryosunun tamamlandığını açıkladı. "Recep İvedik 2", ilk filmden bağımsız bir öyküyü anlatacak. 'Ölmeden önce yapılacaklar listesi' hazırlayıp, bunları hayata geçirmeye çalışan Recep'in maceraları anlatılacak.
    Filmin 12 Şubat olan vizyon tarihinde bir gecikme olmayacak. Çünkü yapımcı Faruk Aksoy, daha film çekilmeden sinema salonlarıyla el sıkıştı. Öte yandan Şahan Gökbakar, "A.R.O.G"un "Recep İvedik"in rekorunu geçmesi halinde neler hissedeceği konusunda ilginç bir açıklama yaptı: “Recep İvedik'i geçtiklerinde bir delirme anı ya da buhran yaşamam. Rekoru geri almak için kolları sıvarım.”
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Birincisini çocuğa izletme gafletinde bulunmuştuk.''Buda sana kapak olsun'' lafı hala iki lafından biri.İkincisinden kesin sakınmamız lazım

Yorum

Şahan Gökbakar'ın yarattığı ve fenomen haline gelen Recep İvedik2'nin çekimlerine İstanbul'da devam ediyor. 12 Şubat 2009'da izleyicisiyle buluşacak olan filmin çekimlerinden ilk kare karşınızda! Medyafaresi'nin haberine göre Recep İvedik2'de büyük ilgi görecek olan babaanne karakterini izleyenler, Recep İvedik'in kime benzediğini hemen anlayacaklar.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Cok güzel bir haber. Recep Ivedik 2`yi Sabirsizlikla bekliyorum.
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

inşallah başarısız olur ve de bu işe bir daha kalkışmaz....filme gitmemiştim ki çok şanslıyım, bir iki esprisini izledim hakikaten berbat ötesi birşey.... esprinin de bir düzeyi, güldüreni olur..tamamen bel altı ve anadolu insanını küçük düşürücü şeyler..

Yorum

İzlemediğim, ısrarla da izlemeyeceğim filmler serisi
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Yeni film Recep İvedik Askerde olacakmış.

Sanırım konusu da şöyle olur; Recep bir şekilde askere çağırılır, orda ortamı ve düzeni alt üst eder. Filmin sonunda bir kahramanlık yapar, herkese sevdirir kendini ve film biter.

Keşke asker hiç karıştırılmasaydı bu işe.

Şaban Askerde
                Hababam Sınıfı Askerde
                Çılgın Dersane Kampta

Şimdi de Recep İvedik Askerde. Kabak tadı vermeye başladı artık...
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Yorum

(21:24) Salazarach: arka sokaklar:d
                    (21:25) Salazarach:
                    (21:25) Salazarach: insan haber verir olm ya
                    (21:25) {: recep ivedik 2 de oyunuyorum şimdi şubat ayında vizyonda he
                    (21:26) Salazarach: yalancının ?
                    (21:26) {: şubatta izlediğinde görrüsün kanam
                    (21:26) {: kankam yani
                    (21:27) Salazarach:
                    (21:27) Salazarach: helal be
                    (21:27) Salazarach: sen yüksel biz okula devam edelim kenka
                    (21:27) {: recep ivedik senaryo icabı kuzenin ajansına gidiyo bendeo ajansın müdürünü oynuyorum kardeşim 2 haftadır hayatımız .... yorgunluktan
                    (21:28) Salazarach: ;o
                    (21:28) Salazarach: sen yüksel ki biz övünelim ;ohohoh
                    (21:28) {: inş. devam edicez ya bi terslik olmazsa
                    (21:28) {: ama recep ivedik çok okmik moruk gülmekten çekim fln yapamıyoz ahahah
                    (21:29) Salazarach: ;o
                    (21:29) Salazarach: Star olcan çxçöx
                    (21:30) {: gerekirzse kadın programlarına katılıcam ahahah
                    (21:31) Salazarach: ;hahaha

Bizim okuldan bir arkadaş da oynuyor Recep İvedik 2'de. Kendisi dj olduğu için okulu bırakmıştı. Geçen gün bizzat söyleyince şaşırmıştım. Neyse çıksın bakalim.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Recep ivedik'in ilk filmi süperdi. Defalarca izledim gülmekten koptum. 2. seriside güzel olur inşallah. Heyecanla bekliyoruz

Yorum

Bence Maskeli Besler serilerinden ve yeni Hababam Sinifi ndan daha düzgün bir filmdi. Ama, kaba komediye dayali filmleri pek sevmem. Bu isi en iyi Leevent Kirca yapardi. Her esprisinde bir zeka vardi cünkü. Recep Ivedik öyle degil halbuki.

Recep Ivedikte ki esprileri 10 yasinin altindaki cocuklar bile anlayabiliyordur.
                        Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

İlkinden apayrı bir konuya sahip olan recep ivedik 2 de ‘Ölmeden önce yapılacaklar listesi’ hazırlayıp, bunları hayata geçirmeye çalışan Recep’in maceraları anlatılacak.

Fragmanlar çıkmaya başladı.

Fragman 1

Fragman 2 ( En güzel fragman )

Yorum

İlkine gittim, ikincisini de merakla bekliyorum..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Bekliyoruz Bakalım İlki gibi süpermiymiş
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

http://videogaleri.gazetevatan.com/5...-Ivedik-2.html

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X