Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugüne kadar seri filmlerin her zaman birincisi güzel olmuştur.Bunun nedeni ilk filmin çok izlenmesi nedeniyle ikinci filmin çekilmesidir.Birincisideki Sinema sanatı önde tutulurken ikinci ve üçüncü filmde artık sinema sanatının önüne ekonomik kaygı geçmektedir."Ne çeksem insanlar izleyecekler" düşüncesiyle hareket ederler.

Bu benim kendi kanım tabi ama berbat bir film bizi bekliyor...
    Evet Eyüp genelde sonradan çıkan seriler kötü oluyor ancak güzel olanlar da yok değil . Mesela örnek vermek gerekirse " Yüzüklerin Efendisi " ve " Örümcek Adam " serileri bence gitgide güzelleşti . İnşallah bu film de güzelleşir diyorum

Yorum

Ben ilk filme baş yapıt görmeye gitmemiştim. Gitmiş ve gülmüştüm. İkinciye de onun için giderim. Yine gülersem sorun yok. Maskeli bilmem kaç diye bir filme de aynı gerekçe ile gitmiş, 15. dakikada çıkmıştım. Hasılı, amaca hizmet ediyorsa iyidir. Türkiye'de ise bir "Ah Belinda"cılar vardır yıllardır. Onlara göre bir filmi yoldan geçen adam da anlıyorsa film basittir, bayağıdır. Ben sevfim valla bu "bayağı" filmi. Ama mesela bir "The bodyguard"ı 70 defa izleyen ben 2. kez İvedik sayredemem. E olsun, ne olmuş ki?

Yorum

Yanlış anlaşılmasın ben birinci filmi çok beğenmiştim.Zaten Şahanın fanatiklerindenim ikincisinide izlemeye gideceğim kesin...
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

Oyunculuğunu, espri skeçlerini beğenmediğim bir tip. Beğenenlere elbette saygı duyuyorum.

Yeni filmide çekiyor hayırlı olsun. =)
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Espirileri biraz argo olsada yinede insanı güldürüyor.2. filmi çekmesine sevindim.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

Millet olarak İçimizdeki kırolukları ortaya çıkardı bu film.İnsanlar kendinden bişeyler bulduğu için bu kadar ilgi gördü.2-3-4 Çekilmeli
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Kutsal Dabacana 2 Nezaman Cekİlİr Acaba Merakla Beklİyoruz Recep İvedİkten Daha GÜzel Kutsal Dabacana
                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Millet olarak İçimizdeki kırolukları ortaya çıkardı bu film.İnsanlar kendinden bişeyler bulduğu için bu kadar ilgi gördü.2-3-4 Çekilmeli
                  2 saat boyunca eğlenceli vakit geçiren biri olarak yorumunun doğruluk payı %0 arkadaşım!..
                  Bahsettiğin millete böyle gönderme yapılmamalı!..
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

'Recep Ivedik' filmi bir konu üzerine degilde espri üzerine kurulu oldugu icin bir defadan fazla izleyemiyorum. Acikcasi 'Recep Ivedik' filmden ziyade hareketli bir stand-up gösterisiydi. Konudan ziyade espriler ön plana cikiyordu. Sahan'in hedefi de zaten buydu sanirim. Ayni espri iki defa yapildiginda tadi kalmiyor. Bu filmde öyleydi, ikinci defa izledigimde tadi kalmamisti.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Aman eksik kalsın
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

birincisini izlemedim , merakta etmiyorum.

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birincisini izlemedim , merakta etmiyorum.
                          Eeee? Başlık buna dair bir sual içermiyor...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

recep ivedik`in malzemesi bitmez 6-7 tane cikar.

ancak `bana tesekkur edilmeli` lafini begenmedim oyle bir laf ettiyse.

5.000.000 kisi gelmis zaten hala mesaji alamadin mi
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eeee? Başlık buna dair bir sual içermiyor...
                              yani ikinciside umrumda değil
                              En son Uzunoğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2008, 09:51.

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu basliktaki en güzel yorumu yapmis arkadasim. Hepimizden bir parca var bu filimde. Dogal halimizi cok güzel anlatan film. Aynen o sebepten izledim ilk bölümü. 10 Bölümde cekse hep izlerim.
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X