Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 300 LİRALIK ADAM: VOLKAN KONAK
    Annesi, bir erkek çocuğun ardından beş kız doğurduktan sonra tekrar hamile kaldığında, tipik Karadenizli bakışıyla "nasılsa bu da kız olacak, aldırayım" der ve doktora gider. Ancak doktor "Üzülme abla, 300 liraya alırım" deyince sinirlenir: "Ya geç ordan, 300 liraya doğurur da büyütürüm oni."
    Böylece doğabilir Volkan Konak; 1967 yılının 27 Şubat günü.
    Saynur ve Demirağa lakaplı Cevat Konak’ın son çocuğu ve hayatı boyunca, doktor 200 lira dese, bu dünyaya gelmeyeceğinin bilincinde olarak, zaman zaman da "Ee, ben 300 liralık adamım" diyerek.

Volkan Konak`la aynı dönemde,
    bu güzel ülkede yaşamak,
    ona denk gelmek, onu anlamak, sevmek, tanımış olmak...
    İşte o zaman değerli oluyor yaşamak..!

İtiraf edeyim,
    Ellerim tutulup,
    beynim üretmediğinde
    derin bir ilham kaynağı aradığımda
    Yazıp üretilmek için.
    Tok karnına;
    dinlerim önce biraz Volkan Konak…
    Şifayı onunla bulurum…
    En şifalı antibiyotikten bile daha etkilidir,
    çoğu zaman.
    Siz de öyle yapın,
    Tutuklu kaldığınızda
    Sabah, öğle ve akşam
    Yemelerden sonra tok karnına,
    dinleyin biraz Volkan Konak.

Volkan;
    bir türküdür bazen...
    Ya da bir ana feryadı.
    Çoğu zaman farelin köyün kavalcısıdır aslına bakarsan
    O çalar, O söyler, bizler de gideriz peşinden...
    Kötü eder kimi zaman, ağlatır, hüzünlendirir, acıtır...
    Ama yediğim köftedeki acıdır hepsi, öldürmez fakat güçlendirir...
    Yoğurur yüreğimizi ancak yorar, yorar da birimiz çıt demeyiz,
    Biliriz çünkü kıymetini, biliriz en değerlidir O`nunla yaşamak..!

Ayrıdır bende ‘Aynalar ile Gelevera deresi’nin yeri, ayrı…
    İçinde en güzel bedduayı barındıran türküdür;
    Gelevera Deresi”
    Ağlatmıyor sadece Gelevera Deresi.
    Kendisi de ağlıyor.
    Gürül gürül değil ama içten içe, sessizce...
    Hani mağrur bir edayla durursunuz,
    başınız dik ve sessiz, sitemkar gözyaşları akar ya istemsiz…
    öyle bir insan kimliğine bürünmüşçesine ağlıyor.
    Siz de dinlerken, bir yakınınızın ağlayışını dinlediğinizde nasıl kalakalıyorsanız,
    öyle kalıyorsunuz işte…
    İşte öyle.
    Her bir dizesi, süzülen gözyaşlarının yüzde açtığı oyuk yollar gibi yer yapmışken defter sayfama, Çizgi çekemiyorum üstlerine, kıyamıyorum.
    Eşlik ediyorum sadece onlara:

Koyverdin gittin beni, Allah`ından bulasın.
    Kimse almasın seni, yine bana kalasın.
    Sevdiğim senin aşkın ciğerlerimi dağlar.
    Hiç mi düşünmedin sen, sevdiğin böyle ağlar.

“Özgürlüğüme çok düşkünüm. Kula kul olan, ülkesinin işgal edilmesini umursamayan, cumhuriyetin ve bağımsızlığın kıymetini anlayamaz. Böyleleri sığır gelmiş, sığır gidecek” demiş, ortalık ayağa kalkmıştı.
    Volkan Konak, 4 Nisan Pazar günü IBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi`nde sahipsiz sokak hayvanlarına destek için sahne alacak.
    Sokak hayvanları için…
    Volkan gibi yüreğinde patlayan insanlığını…
    Sığırlar’ da anlasın diye…
    O, o gün sokak hayvanları için söyleyecek.
    Çünkü onlarda ömürleri yettikçe,
    bu fani dünyada yaşasınlar diye…
    Volkan gibi coşacak..
    Bir fark yaratmak için…

Sezgin Seydioğlu
    sezgin@takagazete.com
    http://takagazete.com/kose.php?id=2851
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 17:29.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kuzeyin Oğlu yeniden başlayacak bundan eminim.

Çok sevildi program ve televizyoncular bunun peşini bırakmaz.

Yorum

• Horon müthişti. Doğruldum hemen.

Bunu bekliyormuşum.

Vedanın burukluğuyla şahane bir programdı.
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Neden 13 bölüm olduğunu söyleyecekti programda ben tamamını izlemedim söyledi mi acaba ?

Yorum

• Son kere vurdu bizi volkan konak dün . Süperdi gercekten.. hele o sehitler siiri beni bitirdi .

Yorum

• Horon gerçekten müthişti.
              Més Que Un Club

Yorum

• horonsuz olmazdı zaten. final çok iyi oldu. fazla uzamaması doğru olandı bence. inşallah önümüzdeki yıl yine böyle bir maraton yapar.
                YA SEV YA TERKET

Yorum

• Volkan Konak'ı dinlemekten aslında çok büyük zevk alan biriydim. Gerçi albüm anlamında hala öyleyim. İnternete düşen videolarını izleyip/dinleyip gülüp eğleniyordum. Konsere Trabzon'a geldi gittim bir heves, fakat maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü anlattıkları ve söyledikleri benim internette dinlediklerimin birebir aynısıydı. Cümlesindeki kelime dizilimleri bile aynı. Show Tv deki programı başlayınca da beni yanıltmadı maalesef. Kişisel fikrim artık televizyonlarda görünmemesi yönünde. Onun adına programı bittiği için mutluyum. Çünkü sanatına zarar vermeye başladı. Yakın dostları bunu ona söyleyebilmeli oysa.. Volkanım hep aynı şeyleri tekrar ediyosun diyebilmeli. Dinleyicilerini bıktıracaksın diyebilmeli.. Çünkü ben bıktım.. Maalesef...
                  eski nick "1461@61"

Yorum

• Volkan Konak'ın kendi dediği gibi yazın balkonlarda çay içerek izlenir bu program. Ama yaza girmeden bitti maalesef.Belki erken olmaz ama ileride yine bekliyorum programın devamını.

Yorum

• Belgesel yapacağından bahsetmişti.Ülke üleke yanılmıyorsam.

Tv kanallarında olursa iyi olur.Barış Manço da bir zamanlar belgesel yapmıştı.
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Finale yakışır bir program oldu.Horon ise müthişti.Ayın promramda kolbastı da olunca Horonun kolbastıdan ne kadare üstün olduğunu bir kez daha gördük.

Tadında bitmesi gerekiyordu öylede oldu.Artık Cuma akşamları için rahat rahat plan yapabiliriz
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Volkan Konak'ı dinlemekten aslında çok büyük zevk alan biriydim. Gerçi albüm anlamında hala öyleyim. İnternete düşen videolarını izleyip/dinleyip gülüp eğleniyordum. Konsere Trabzon'a geldi gittim bir heves, fakat maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü anlattıkları ve söyledikleri benim internette dinlediklerimin birebir aynısıydı. Cümlesindeki kelime dizilimleri bile aynı. Show Tv deki programı başlayınca da beni yanıltmadı maalesef. Kişisel fikrim artık televizyonlarda görünmemesi yönünde. Onun adına programı bittiği için mutluyum. Çünkü sanatına zarar vermeye başladı. Yakın dostları bunu ona söyleyebilmeli oysa.. Volkanım hep aynı şeyleri tekrar ediyosun diyebilmeli. Dinleyicilerini bıktıracaksın diyebilmeli.. Çünkü ben bıktım.. Maalesef...
                          malesefki sizinle aynı düşüncedeyim.
                          kedisini yenilemeli biraz
                          BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan Konak'ı dinlemekten aslında çok büyük zevk alan biriydim. Gerçi albüm anlamında hala öyleyim. İnternete düşen videolarını izleyip/dinleyip gülüp eğleniyordum. Konsere Trabzon'a geldi gittim bir heves, fakat maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü anlattıkları ve söyledikleri benim internette dinlediklerimin birebir aynısıydı. Cümlesindeki kelime dizilimleri bile aynı. Show Tv deki programı başlayınca da beni yanıltmadı maalesef. Kişisel fikrim artık televizyonlarda görünmemesi yönünde. Onun adına programı bittiği için mutluyum. Çünkü sanatına zarar vermeye başladı. Yakın dostları bunu ona söyleyebilmeli oysa.. Volkanım hep aynı şeyleri tekrar ediyosun diyebilmeli. Dinleyicilerini bıktıracaksın diyebilmeli.. Çünkü ben bıktım.. Maalesef...
                            +1
                            bir de
                            bazen o kadar güzel bi konuda konuşurken bir o kadar da yapmacık konuşuyorki ben o huyundan çok rahatsızım. gereksiz abartı çok kullanıyor. popüler bir kanala geçtikten sonra da bu tespitimde artışını gördükçe programdan soğudum.

zaten benim memleketim üstünden başkalarının prim yapmasına oldum olası karşıyım ( kanal bazında )

karadenizin reklamı oluyor demeyin açıkçası daha çok karadeniz kokan sanatçılar var.. volkan konak tercihi biraz daha evrensel olduğu için belkide gençliğin ilgisini çekebilecek tarzı olduğu içindir.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• 45 dakika kaldı
                              İyiydi be vallaha çok iyiydi ama devam etmedi
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 1 Temmuz Perşembe 21.45
                                Show TV...
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X