Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok kötü oldu son olması yaa
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Söyleyen arkadaşta iyi söylüyor ama Fuat Sakanın sesinden bir başka gidiyor valla.Volkan Konak neden hiç Karadenizli sanatçı davet etmedi bu arada

Yorum

• Hele diyorum başlarda Alladdin ve Doğan hocaları gördüm, bakıyorum yoklar.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Yürü be Volkan

"Hala Anlamadın mı Gülüm Ben Seni Sevmekle Meşgulüm "

Fena fenaa . . . Klarnet bitirdi beni.

Şimdi reklamlar az sonra devammm
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• O mükemmele yakın HORON'dan sonra bu KOLBASTI sönük kaldı ister istemez.
            Horon'un birliği beraberliği...
            İşte BMN!*

Yorum

• Kolbastının okadar cılkını çıkardılarki hiç bir yerde tahammül edemez oldum.

Yorum

• Aynen ya Maç sonraları Yerleri kalebodur taştan olan Güzel şehrimin sokaklarında oynayan sivri burunlu ayakkabılı abilerim dışında hiç kimseyi izleyemez oldum kolbastı oynarken.

Horon Muhteşemdi ama.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Küçük insanların büyüklük taslaması kadar tehlikeli birşey yoktur.
                  Kendilerini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir.
                  Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa insanda acı çekmeden olgunlaşamaz.

Volkan'dan programı kapatırken gençlere öğütler.
                  Teşekkürler Kuzeyin Oğlu bu büyük bir dersti, aldılar umarım.
                  İşte BMN!*

Yorum

• Bursa'ya göndermemi yapti Volkan Konak yoksa banami öyle geldi
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Helal olsun...
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bu adam yurtdisindan nasil vize aliyor anlamis degilim
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam yurtdisindan nasil vize aliyor anlamis degilim
                          O Adam'la kimi kastettigini sorabilirmiyim? Eger beni kast ettiysen ben doguma büyüme Hamburg'luyum
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Son Program olması üzücü inşallah İstanbul sahnelerinde seni dinleyeceğiz.

Dün akşam aşk köşesi kısmı çok iyiydi hem tanımıyla hem de espirileriyle
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kolbastının okadar cılkını çıkardılarki hiç bir yerde tahammül edemez oldum.
                              Sonuna kadar katılıyorum Süleyman abi.

Varolsun horon. Horon ve kemençe hastası biri olarak, dün akşam program başında ki horon şov müthişti müthiş. Oynamayı bile bilmememe rağmen yerimde duramadım.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eledim eledimi söylemeden önce söyledikleri ve ardından şarkıyı yorumlaması bitirdi beni.Gece gece uykularımı kaçırdı.Helal olsun be

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X