Haftaya umarım Erkan Oğur veya Fuat Saka programa katılır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son danger00 tarafından düzenlendi; 06.03.2010, 13:02.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
- Alıntı
Yorum
-
Bir müzik pogramı için çok iyi raitingler alıyor.
Sunay Akınlı bir program bekliyorum.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
- Alıntı
Yorum
-
Dünki Programi'da cok begendim...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFuat Saka'yı çıkarırsa o akşam tüm reytingleri altüst eder gibime geliyor.
Hepsini geçtim gelsin ya fuat saka otursunlar "Şalvar Destanı" şarkısnı çözülesinler )Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
"Mimoza" adlı albümü çıkalı yaklaşık bir sene olmasına rağmen hala en çok satan albümler arasında yer alan Volkan Konak başarısını şu günlerde yapmaya başladığı televizyon programı ile sürdürüyor. "Mimoza Çiçeği" "Göklerde Kartal Gibiydim" ve son kliplendirdiği şarkı "Yarim Yarim" ile çok sevilen sanatçı bu şarkının klibiyle birlikte son albümünün promosyon çalışmasını tamamladı.
Televizyon programının sadece 13 bölüm süreceğini söyleyen sanatçı yeni albümü öncesi bir çok konser vereceğini ve bir yandan da yeni şarkılarını hazırlayacağını açıkladı. Volkan Konak yeni albümünü 2011 yılında çıkartmayı planlıyor.
- Alıntı
Yorum
Yorum