Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftaya umarım Erkan Oğur veya Fuat Saka programa katılır.

Yorum

• Ahmet Selcuk Ilkan'i da cagirsa ya Tam Volkan Konagin kafalarinda..
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• En son danger00 tarafından düzenlendi; 06.03.2010, 13:02.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bir müzik pogramı için çok iyi raitingler alıyor.

Sunay Akınlı bir program bekliyorum.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Dünki Programi'da cok begendim...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cengiz Kurtoğlu söylerken orkestra ile anlaşamadı sanki.Veya bana mı öyle geldi.

Yorum

• dünkü programı beğenmedim. volkan konak Cengiz Kurtoğlunu çağırma nedeni ne idi. kendi bile dedi2, unuttum nerde durulur nasıl yapılır diye. gereksiz reyting kaybına gitti. Korkarım 13 böümden sonra uzamaz...

kaynak
                En son Emre7 tarafından düzenlendi; 06.03.2010, 14:08.
                [ille d' 7]

Yorum

• adam gibi adam özlemiştik bizden birisini
                  Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                  Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Volkan abi çağır Kıraç'ı beraber türkü söyleyin işte
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• cengiz kurtoğlunu seven biriyim ama dün akşam bence programın izlenmesinde düşüşe sebep oldu. volkan konak seyirciyi ekrana bağlayacak daha sohbetçi ve insanları çoşturacak sanatçılar çağırması gerekir. bir akşamda horon ekibi çağırsa muhteşem olur.
                      YA SEV YA TERKET

Yorum

• Rayting felan umurumda değil.

Adam mı adam arkadaş. Ben izlerim sabaha kadar.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Haftaya Erkan Oğur çıksın ne olur.

Yorum

• En azından bu hafta için gözlemlediğim, programın en çok izlendiği yer konuk çıkmadan önceki bölüm.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fuat Saka'yı çıkarırsa o akşam tüm reytingleri altüst eder gibime geliyor.
                              Fuak saka'yı çağırsın projektör ile duvara yansıtarak son ses izleyeceğim ya tetikteyim

Hepsini geçtim gelsin ya fuat saka otursunlar "Şalvar Destanı" şarkısnı çözülesinler )
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• "Mimoza" adlı albümü çıkalı yaklaşık bir sene olmasına rağmen hala en çok satan albümler arasında yer alan Volkan Konak başarısını şu günlerde yapmaya başladığı televizyon programı ile sürdürüyor. "Mimoza Çiçeği" "Göklerde Kartal Gibiydim" ve son kliplendirdiği şarkı "Yarim Yarim" ile çok sevilen sanatçı bu şarkının klibiyle birlikte son albümünün promosyon çalışmasını tamamladı.

Televizyon programının sadece 13 bölüm süreceğini söyleyen sanatçı yeni albümü öncesi bir çok konser vereceğini ve bir yandan da yeni şarkılarını hazırlayacağını açıkladı. Volkan Konak yeni albümünü 2011 yılında çıkartmayı planlıyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X