İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sunay Akın'ın aynı gün Bursa'da katılacağı bir programı var. O gelemezdi. Ben Volkan Konak için izleyeceğim. Cengiz Kurtoğlu şarkı söylerken sesini kısarım artık. Yapacak bir şey yok.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Çağır Fuat Sakayı müziğin her tadını aynı programda yaşattır.Veyahut Yusuf Cemal Keskin.Eminim Volkan Konakın anlattığı hikayelerin niceleri Yusuf Cemal Keskinde vardır.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağır Fuat Sakayı müziğin her tadını aynı programda yaşattır.Veyahut Yusuf Cemal Keskin.Eminim Volkan Konakın anlattığı hikayelerin niceleri Yusuf Cemal Keskinde vardır.
Değerini sonradan anlamadan...
- Alıntı
Yorum
-
Cengiz abi yapma bunu, yapma bunu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum