Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Edip Akbayram yüzünden bakmadim umarin önümüzdeki hafta daha iyi bir konuk cagrir
    Program çok güzeldi lakin işin ucunu bu haftaki bir şarkıda kaçırana kadar. Artık şarkı mıydı marş mıydı anlamadım.

Bırak Volkan abi bunları. Bu ülkeye malolmuş eserleri oku sen

Yorum

• Erkin Koray'ı çağırsa keşke.

Yorum

• Tuncay'da şarkı istemiş İngiltere'den Göklerde Kartal Gibiyim'i.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fuat Saka'yı çağırmasını bekliyorum inatla
          Gelse okurmu acaba Şalvarun destanini..

Sadece o şarkı Reyting rekorları kırar orası bi gerçek..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Aramızda hala bir şarkıya bile tahammül edemeyen arkadaşların olması hakikaten çok üzücü.
            En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 28.02.2010, 09:35.

Yorum

• İzlemeyenler için;

Kuzeyin Oğlu - 1. Bölüm (19 Şubat 2010)

Kuzeyin Oğlu - 2. Bölüm (26 Şubat 2010)
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aramızda hala bir şarkıya bile tahammül edemeyen arkadaşların olması hakikaten çok üzücü.
                Kesinlikle.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Facebook'tan bakıyorum da Edip Akbayram çıkınca televizyonu kapattım diyenler var.

Yorum

• Bende şarkılarını sevmem Edip Akbayram'ın. Çok da samimi gelmez bana...
                    Ama neden bu tahammülsüzlük anlayamam doğrusu.

* Bende Marsis'i o ekranda görmek isterim doğrusu.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• 13. ve son bölümde Volkan Konak, Sunay Akın ve Şenol Güneş i bir arada görmek dileğiyle.

Yorum

• Büyük bir eksikliği giderdi.Büyük kanallardan Karadeniz havası alamaz olmuşduk.Saner Ayar ve Volkan Konak'a teşekürler.
                        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Fuat Saka'yı bekleyenlerdenim.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Her hafta çok daha güzel oluyor program.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• O ne olduğunu kimilerinin anlamadığı marşı, laf olsun diye söylemedi adamlar. Söylemeden önce, o marşı söyleme amaçları belliydi. Ki muhattap alması gerekenlerin umurunda dahi olamayan adamlar için, bence çok da iyi oldu bir nebze de olsa anlandıklarını hissettirmek.

Neyse, konukları bekliyoruz Volkan ağabey. Gelse ya Şenol Hocam.. Sunay Akın.. Gelsin işte yahu dinelemek istediğimiz güzel insanlar
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen haftayı seyredememiştim.Bu hafta 00.35 civarına kadarki bölümü seyrettim.Volkan Konağı seviyoruz, şarkılarını seviyoruz onları tekrar etmeye gerek yok herhalde.Ben benim gözüme çarpan olumsuzluklardan bahsedeceğim.

Onlarca kez canlı performansını seyrettim.Nedense bana bu sefer çok heycanlıymış gibi geldi.Orkestrayla uyumu bence kötüydü.Selim Bölükbaşı'nın etinden ,sütünden her şeyinden yaralanıyor.Bence yanlış.Tulumu kemenceyi anlarım ama konuk Edip Akbayram olunca onun ekibinden iyi bir bağlamacı getirebilirlerdi.(Varsada ben görmedim)Edip Akbayramı hangi kanalda görsem orda kalırım.Bu hafta söylediği şarkılarda orkestra anlamında hiç bir şey yoktu.Tamamen sesinin kuvvetiyle programı götürdü.

Birde onu yıllardır takip eden biri olarak, ne olur nasıl olur blmiyorum ama artık yeni birşeyler arıyor ve istiyor insan.

Bana göre programın en güzel yanı ''kemence çaldığında '' ha bunun sesini duyduğumda bir acayip olıyrım demesiydi( bana göre çok samimiydi)

Seyirciyi her gösterdiğinde ise BMN'den Trabzonspor formalarıyla ve BMN atkılarıyla 50-100 kişi orda oluşumuzu hayal edip durdum hep.

birinci bölümde bizim çoçuklar ordaydı süleyman abi erhan da içlerindeydi. haftaya yine gidebilmelri için çalışma yapıyorlar.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X