yuh o ne be kardeşim çok pahalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh o ne be kardeşim çok pahalıKAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallah ben 20 gün önce aldım biletleri Biletix'ten. 56,50.-TL verdim. Ama değer nasıl olsa Volkan KONAK
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle değer ona ne şüphe ama biz ailecek gitmek istiyorduk 4 kişi sade bilet fiyatı 200 küsür tutuyor baya tuzlu bu ülkede askeri ücretle geçinen insanların 600 milyon maaş aldığını hesaba katarsak neden bu kadar yüksek tutuyolar fiyatlarıKAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanal 1 dekli progamında Kurtlar vadisinin karşısına koymuşlardı şimdide Beyaz'ın karşısına çıkarıyorlar.İşi çok zor.bir çok kişi de benim gibi düşünüyor...
- Alıntı
Yorum
-
TRABZON - Karadeniz müziğinin en sevilen ismi Volkan Konak ekranlara geri dönüyor. İki yıl önce "Kuzeyin Oğlu" adlı programla herkesin takdirini kazanan Konak, 19 Şubat Cuma akşamından itibaren hayranlarının karşısında olacak. Ünlü sanatçı, Trabzon'un kurtuluş günü nedeniyle 24 Şubat'ta Zorlu Grand'da saat 20:00'de kurtuluş konseri verecek.
"Cerrahpaşa", "Dido", "Koy Verdin Gittin Beni", "Ayşem", "Mimoza Çiçeğim" gibi birçok şarkıyla hafızalara kazınan Volkan Konak, Türkiye’nin duygu yüklü seslerini konuk edeceği konser tadındaki programıyla cuma gecelerinin vazgeçilmezi olacak.
Programın Genel Yayın Yönetmenliğini Show TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem, süpervizörlüğünü ise Ahmet Çelenk yapacak. Görsel bir şölen yaşatacak olan Volkan Konak’ın programı keyifli bir konser tadında çekilecek.
kaynakZuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
Yorum