Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yuh o ne be kardeşim çok pahalı

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yuh o ne be kardeşim çok pahalı
      Vallah ben 20 gün önce aldım biletleri Biletix'ten. 56,50.-TL verdim. Ama değer nasıl olsa Volkan KONAK
      KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Konserleri gercekten kaliteli oluyor Volkan Konag'in..
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vallah ben 20 gün önce aldım biletleri Biletix'ten. 56,50.-TL verdim. Ama değer nasıl olsa Volkan KONAK
          kesinlikle değer ona ne şüphe ama biz ailecek gitmek istiyorduk 4 kişi sade bilet fiyatı 200 küsür tutuyor baya tuzlu bu ülkede askeri ücretle geçinen insanların 600 milyon maaş aldığını hesaba katarsak neden bu kadar yüksek tutuyolar fiyatları

Yorum

• Yakında bu konu yeniden canlanacak
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• volkan konak trabzonlu olduğu için demiyorum bu adamı dinlerken mest oluyorum. eşim bursalı ama o da volkan konak hayranı. proıgramın başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• Nihayet Tvde adam gibi bir program görebileceğiz.Hem Şarkı Hem Türkü Hem Şiir Hem Stand Up.Biran önce başlar umarım.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yakışır ona...

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle değer ona ne şüphe ama biz ailecek gitmek istiyorduk 4 kişi sade bilet fiyatı 200 küsür tutuyor baya tuzlu bu ülkede askeri ücretle geçinen insanların 600 milyon maaş aldığını hesaba katarsak neden bu kadar yüksek tutuyolar fiyatları
                    Haklısınız. Geçen sene yine ayrı yerde konseri vardı. Bilet bulamadık son hafta 500 e yakın sandalye koyup bilet satışa çıkarmışlar 1 saat içinde tükenmişti. Kazım KOYUNCU'nun konserine gidememiştim hiç. Bu benim gönlümde büyük bir yara olmuştur. Ama Volkan KONAK'ın konserine ne pahasına olursa olsun gidicem. Trabzon özlemini böyle gidericez. Bordo Mavi formamla orda olucam inşallah.
                    KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kanal 1 dekli progamında Kurtlar vadisinin karşısına koymuşlardı şimdide Beyaz'ın karşısına çıkarıyorlar.İşi çok zor.
                      Beyazı çok seven biri olarak son 1 senedir artık izleme gereği duymuyorum, Vlokan için o saate kadar beklerim bir çok kişi de benim gibi düşünüyor...

Yorum

• ohayırlısı vallaha birde trabzonspor forması ile çıkıp bir kaç kişi ve kuruluşlara muhtıra verse iyi olur
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Canlansın konu

Yorum

• %60 keser beyazı

Yorum

• Yıllardır Beyaz'ı izliyorum, bu programı da kaçırmak istemezdim ama bakamayacağım galiba.

Yorum

• TRABZON - Karadeniz müziğinin en sevilen ismi Volkan Konak ekranlara geri dönüyor. İki yıl önce "Kuzeyin Oğlu" adlı programla herkesin takdirini kazanan Konak, 19 Şubat Cuma akşamından itibaren hayranlarının karşısında olacak. Ünlü sanatçı, Trabzon'un kurtuluş günü nedeniyle 24 Şubat'ta Zorlu Grand'da saat 20:00'de kurtuluş konseri verecek.
                                "Cerrahpaşa", "Dido", "Koy Verdin Gittin Beni", "Ayşem", "Mimoza Çiçeğim" gibi birçok şarkıyla hafızalara kazınan Volkan Konak, Türkiye’nin duygu yüklü seslerini konuk edeceği konser tadındaki programıyla cuma gecelerinin vazgeçilmezi olacak.
                                Programın Genel Yayın Yönetmenliğini Show TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem, süpervizörlüğünü ise Ahmet Çelenk yapacak. Görsel bir şölen yaşatacak olan Volkan Konak’ın programı keyifli bir konser tadında çekilecek.

kaynak
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X