.....Bu şehrin çakallara kaldığını anlattı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
KUTADGU
Volkan Konak: Bu şehir çakallara kalmıştır....
Bu sözü kendi adıma kabul etmem olanaksız...
Pire için deve yakan taraftarlarımızı ne kadar eleştirsek de.
Volkan Konak abimizin dediklerine imzamızı atsak da..
Onun gerçek bir Trabzonsporlu olduğunu bilsek de....
Bu söze katılmam olanaksız..
Kimler çakaldır, kimler değildir?
Üç beş uğursuzun yaptığını Trabzon kentine maleden medyaya tepki göstermedik mi hep beraber?
Bu iş buralara kadar gelecek miydi?
Demek ki tepkilerimiz olgulara değil, olaylara değil kişilere...
Volkan Konak'a yapılanları kınıyorum..
Volkan Konak bunları haketmemiştir, katılıyorum...
Haksızlığa delikanlı gibi savaş açmasını destekliyorum..
Lakin,
Topyekün bir şehri zan altında bırakmak...
Anlayamıyorum.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Metin , Osman'a hangi akla hizmet yorum yaptığını sordun.
Ben istemiyerek müdahil olacağım.
Bu konuyu gündeme taşıyan kişinin kim olduğu aşağıdaki yazıda .
Nedense Volkan Konak' eleştirdik diyor ancak o yazıyı şu anda sitede bulamıyoruz. Sonra araştırmış ve Suçlu Volkan Konak değil yazısını yazmış .
Kısacası ortalığı karıştıran haberi yayınlayan kişi aşağıdaki kişi.
Bu sebeple Osman ile bu konuyu konuşuyorduk Osman benden önce davrandı ve o yorumu yaptı. Aslında Osman'ın yorumu benim yorumum. Bu sebeple sorduğun soruya ben cevap veriyorum.
Aslında VOLKAN KONAK konusu gündemde kaldığı müddetçe TRABZONSPOR zarar görecek.
Kişiler egolarını tatmin edecek.
28 Nisan tarihinde VOLKAN açıklama yapacak , kimine göre haklı kimine göre haksız v.s. yorumlar .Gerek varmıydı bu konuyu haber yapmak sonrasında tribünlere taşımak .
Gazeteci tabii haber onun mesleği ,yapsınlar bir haber ilk önce eleştirsinler bu eleştri üzerine tribünler harekete geçsin ortalık toz duman olsun ve sonra araştırdım Volkan haklı diye yazı yazacaksın ,tereyağ gibi işin içinden sıyrılacaksın. Bizde bunu yiyeceğiz. Gazeteci olarak TRABZONSPOR un haklarını savunuyor olacaksın , kim yer BEN YEMEM.GARGARADA YAPMAM.
Ayrıca internet sitesi hakkında TUNGA nın 22.04.2008 tarihli 40 nolu mesajınıda görmüş olmak gerekiyor. Tabi site ismi verilmiyor.Ama anlayan anlıyor .
Gazetecinin yazısından bir bölüm :
Kartal Cevizli’deki arsada Karayemiş tesislerini Volkan Konak işletiyor.
Volkan Konak için bir yazı yazdık sitemizde
Önce Konak’ı eleştirdik.
Daha sonra olayın iç yüzünü araştırdık.
“Suçlu Volkan Konak değil” şeklinde bir köşe yazısı yazdım.
Ben bunları Osman Başkır adına yazdım.En son ozcilingir tarafından düzenlendi; 24.04.2008, 01:11.TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak: Bu şehir çakallara kalmıştır....
Üç beş uğursuzun yaptığını Trabzon kentine maleden medyaya tepki göstermedik mi hep beraber?
Lakin,
Anlayamıyorum.
Volkan Konak'ın anlatmak istediği bu... Bu takımı kuran insanlar aydın insanlardır dedi... Rıfat dedeoğulları,Nizamettin Alganlar, eski kaliteli yöneticiler v.s. örnek vermeye çalıştı.Şimdiki yöneticiler ile o zamanki yöneticiler arasındaki farkı izaha çalıştı...Yoksa Volkan Konak'ın şehir ile bir sıkıntısı yok ama şehrin bir sıkıntısı var.Kaliteli insanları bu şehir barıdırmıyor! Bunu anlatmaya çalıştı...
Ayrıca Volkan Konak bu şehri sevdiğinden ve oradaki gazetecilerede saygı duyduğundan dolayı bu açıklamayı Trabzon'da yapacağını özellikle söyledi.Uçağa binmeyide sevmem ama o gün bineceğim ve bu açıklamalarımı orada yapacağını; kulüp yöneticilerinden de (ya da bu pankart olayı ile ilgili 4 isim ben öylede anlamış olabilirim) 4 kişinin ismini vereceğini özellikle söyledi.
Bu arada pankartı yazan arkadaşlarada sitemi oldu.Bari pankarttaki imla hatalarını düzeltseydiniz, bilmiyorsanız bu konuda yardımda ederdik, diyede makarasını geçti.Tribündeki bu arkadaşlarında tespit edildiğini özellikle söyledi...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 24.04.2008, 09:36.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Volkan Konak'ın açıklamalarını dinlemedim. Eğer "Üyeliğimi silin" demiş, ya da "Trabzon çakallara kaldı" gibi bir ifade kullanmışsa, en az kendine yapılan kadar yanlış bir iş yapmış. Her canı yanan canını yakana "sallama" hakkına sahip olsaydı en başta bu ülkede yaşamamamız lazımdı. Hangimiz öyle ya da böyle bir şekilde haksızlığa uğramadık?
Basın açıklamasında daha aklı selim açıklamalar yapacağını umuyorum. Bence hissesini devretmesi için bir sebep yok. Devretmezse ona kızmam. Adamın ekmeği, ve bir anlaşma var ortada. Ve tehdit edilmiş ise de gerçekten dokunmuş olabilir. Ama bunların hiç biri haklıyken haksız duruma düşmeyi mübah saymıyor.
Ve yazık oluyor...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak'ın açıklamalarını dinlemedim. Eğer "Üyeliğimi silin" demiş, ya da "Trabzon çakallara kaldı" gibi bir ifade kullanmışsa, en az kendine yapılan kadar yanlış bir iş yapmış. Her canı yanan canını yakana "sallama" hakkına sahip olsaydı en başta bu ülkede yaşamamamız lazımdı. Hangimiz öyle ya da böyle bir şekilde haksızlığa uğramadık?
Basın açıklamasında daha aklı selim açıklamalar yapacağını umuyorum. Bence hissesini devretmesi için bir sebep yok. Devretmezse ona kızmam. Adamın ekmeği, ve bir anlaşma var ortada. Ve tehdit edilmiş ise de gerçekten dokunmuş olabilir. Ama bunların hiç biri haklıyken haksız duruma düşmeyi mübah saymıyor.
Ve yazık oluyor...
Kendisinin tehdit edildiğini bunun da değişik şekillerde olduğunu anlatmaya çalıştı.Hatta Ergenokon adı bile geçti...
Çakallara kaldı, lafını bende size yanlış izah etmiş olabilirim.Bunu Yavuz ağabeye soracağım.Çünkü ben proğramı cep telefonumdan, kulaklıkla dinlemeye çalışıyordum.Çakallara bırakmayız da demiş olabilir.Böyle içerisinde ''çakal'' lafı geçen bir ifade vardı ama...
Trabzonlu'nun kavgasıda mert oduğunu, namert bir kavga yapmacağını kendisinin böyle bir tarzı olmadığını söyledi.Radyo proğramına yoldayken (Kütahya yakınlarında) arabayı sağa çekip konuştuğunu söyledi...
İstifa edeceğini, ve kararının kesin olduğunu... Bu tarz yöneticilerle aynı ortamda olmayacağını, kirlendiğini söyledi.istifa etmesinin nedeninide şöyle izah etti.Ben o gün istifa edersem, yani 28 Nİsan günü, işte o gün vereceğim isimleri tarih yazacak.Volkan Konak bu adamlar yüzünden istifa etti diyecekler.Bu yüzden istifa edeceğim, o insanların yüzünün kızardığını görmek istiyorum dedi...
Trabzon mührünün altını kaldırdığınız zaman orada göreceğiniz isimlerden bir taneside benim dedi.Trabzon ve Trabzonspor'u çok sevdiğini söyledi...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
"Memleket çakallara kaldı" şeklinde bir tabir kullanılsa buradan çıkartılacak sonuç tüm ülke halkının çakallaşması olmayacaktır eminim..
Yöneten güçlere bir tepkidir bu..
Başta olanlara, lafı geçenlere..
Volkan Konak da uğramış olduğu haksızlık ve hatta çirkeflik neticesinde biraz da fevri bir şekilde canı gibi sevdiği kendi şehrinin ehliyetsiz kişilerin eline düştüğünü ima etmiş olabilir..
Bu tespiti bir Malatya' lı, bir Sivas' lı, bir Kayseri' li ve hatta bir Rize' li yapmış olsa belki bir art niyet ya da hakaret aranabilirdi ama bu lafı zikreden kişi zaten Trabzon' lu oluşuyla her fırsatta övünen ve tanınan bir isim..
İnsan psikolojisini de göz önünde tutmak gerek..
Mesela, bir Trabzonspor' lu arkadaşım bana gelip de "Yahu çok berbat bir takımız, şampiyonluğu artık zor görürüz." dediğinde kendisine hak verebiliyorum ama aynı lafı Fener' li bir arkadaşım söylediğinde direkt tepki vererek itiraz ediyorum
Bence Volkan Konak orada bir nevi özeleştiri yapmıştır. Kendisini anlayanlar da zaten anlamıştır.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
bence bosuna konusuyoruz , volkan konak boyle bir sey dememistir, ortada `kanit` yok ,''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
Neden adamın açıklamalarından bir paragraf çıkartıp ona takılıp kalıyoruz anlamıyorum.
Volkan Konak'ın açıklamalarını bir bütün içersinde ale alıp olayın vahametini tüm Trabzon camiasına açıklamak ilk vazifemiz olmalı.
Allah aşkına bu çakalların kim olduğunu merak etmiyormusunuz?en çok merak ediyorum.Artık maskeleri düşmeli.28 nisanı iple çekiyorum..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Memleket çakallara kaldı" şeklinde bir tabir kullanılsa buradan çıkartılacak sonuç tüm ülke halkının çakallaşması olmayacaktır eminim..
Yöneten güçlere bir tepkidir bu..
Başta olanlara, lafı geçenlere..
Volkan Konak da uğramış olduğu haksızlık ve hatta çirkeflik neticesinde biraz da fevri bir şekilde canı gibi sevdiği kendi şehrinin ehliyetsiz kişilerin eline düştüğünü ima etmiş olabilir..
Bu tespiti bir Malatya' lı, bir Sivas' lı, bir Kayseri' li ve hatta bir Rize' li yapmış olsa belki bir art niyet ya da hakaret aranabilirdi ama bu lafı zikreden kişi zaten Trabzon' lu oluşuyla her fırsatta övünen ve tanınan bir isim..
İnsan psikolojisini de göz önünde tutmak gerek..
Mesela, bir Trabzonspor' lu arkadaşım bana gelip de "Yahu çok berbat bir takımız, şampiyonluğu artık zor görürüz." dediğinde kendisine hak verebiliyorum ama aynı lafı Fener' li bir arkadaşım söylediğinde direkt tepki vererek itiraz ediyorum
Bence Volkan Konak orada bir nevi özeleştiri yapmıştır. Kendisini anlayanlar da zaten anlamıştır..
Üzerimize oynanan oyunlar var, kışkırtmaya çalışanlar var..Bu doğrudur..Ama olanları da yok sayamayız.Mesela Szymkowiak bile papaz cinayetinden sonra ayrılma kararı aldı..
Trabzonspor, Trabzon halkının belki de vatan millet meselelerinden sonra en duyarlı olduğu nokta.Bu hususta Volkan Konak'a yapılan etik dışı müdaheleyi kınıyorum.Bunu yapmak, ya Volkan Konak ya Trabzonspor deme noktasına getirmek gibi birşeydir.Elimizde olan 2 büyük değeri çatıştırmak da normal birşey değildir.
Bir şehirde üst üste normal olmayan şeyler oluyorsa demek ki bir problem var.Bu problemi yok sayarak değil, ancak üstüne giderek çözebiliriz."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
volkan konak`a yapilan yanlis ama bu yanlisi yapan bir `grup` bir `topluluk` degil ki! bunu yapan bir iki kisi! (pankart asanlardan bahsetmiyorum) .
asil bu bir iki kisinin yaptigi insanlik degildir! ucuz ve 3, sinif kirletme cabalaridir! bunu kim yaptiysa (ki bu cikacak ortaya) o kisi kim olursa olsun artik KOCAMAN BIR SIFIRDIR!,,,
volkan konak oradan cikmak icin (ya da ortaklari icin) bir tazminat istemisse haklidir. hatir gonul isleri her zama yurumez insanlar para kazanacak ki hayatlarini idame ettirsinler oyle dgil mi.
volkan konak bizimdir... kimsenin onu harcamaya gucu yetmez... onu bir kisi harcamaya calisir 100.000 kisi omuzlamaya calisir''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak: Bu şehir çakallara kalmıştır....
Lakin,
Anlayamıyorum.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum