Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. Tur Maç skorları:
    • İhan 0 - 7 Eomer
    • Özgür Ayar 7-5 Berat Tekke
    • Ebru 7 - 1 muchtar61
    • karakuzu61 7 - 6 EmreTS
    • ***NİLLYY*** - TURHAN
    • Lazanist - forever61
    • fromTheRApBZONe - yalçın61
    • Fatih Küçük 4 - 7 DrAgO
    • Uğur5 - 7 Jansoldier
    • Luckdown6 - 7 Çağatay Bahadır
    • mert67 - La_vie_en_rose
    • Terzioğlu61 8 - 4 Gökçebey
    • Kelkitli29 - Serdar
    • Fanatic Pacci 2 - 8 Selman
    • egemen - recep_oflu
    • fanatik zuzu - unique
    maçlarını tamamlayanlar skorları özel mesaj yolu ile bana ulaştırsın arkadaşlar.
    Turu Geçenlerııııııııı

Not: 3. Tura kalmaya hak kazanan oyuncular için Anket açılacak, herkes kimin Şampiyon olacağına dair tahminlerini yapabilecek.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Burçi 8-4 yenildim
      - Skandal

Bari odayı seyirciye kapatsaydınız Bence senin konsantrasyonun bozulmuştur
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Son el mars olmuş 8 olduğuna göre

Bu arada 6 maç kalmış..
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• isim vermedenn bi hatırlatma yapma itiyacı duyuyorum.

henüz maçlarını yapmamış arkadaşların bazılarının oynamak için herzaman hazır olduğunu biliyorum. ama rakiplerine ulaşamıyorlar!!

Turnuvayı yapmamızdaki amaç tanışmak , daha sıkı arkadaşlıklar kurmak için.
          isim yazdırıp ortadan kaybolduktan sonra bi anlamı yok bu işin...

bazı arkadaşlar başlığa dahi uğramıyor. önümüzdeki çarşamba gününe kadar süre var. o nedenle şimdi sadece bi hatırlatma yapmak istedim. eğer son güne kadar maçlar tamamlanmazsa , ilgisiz davranan (başlığa uğramayan) arkadaşları ne yazıkki turnuvadan uzaklaştırmak zorunda kalacağız. ve ileriki zamanlarda yapılacak Turnuvalara katılımları engellenecektir. Bilginize
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Evet Burçak abi katılıyorum burada maksat muhabbet biraz da tatlı rekabet hiç gelmeyen arkadaşlar var.

Onları aramızda görmek istiyoruz bu başlıkta.

Yoksa kuru kuru tavla oynamanın tadı olmaz ki..
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• arkadaşlar org.'a bende katılmak ıstıyorum.Nasıl katılabılırım bana yardımcı olabılırmısınız.şimdiden teşşekkürler.

Yorum

• İlk olarak legend_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar org.'a bende katılmak ıstıyorum.Nasıl katılabılırım bana yardımcı olabılırmısınız.şimdiden teşşekkürler.
                Bu sefeki turnuvaya geç kaldın.Bunun sonlanması Muhtemelen 10 gün kadar sürer.Bu başlığı takip edersen haberdar olursun.

Yorum

• İlhan şuana kadar yapılan maçların neticelerine göre -7 avarajla sonuncusun.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• saat 16:30 ben burdayım, rakibim sen nerelerdesin

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlhan şuana kadar yapılan maçların neticelerine göre -7 avarajla sonuncusun.

Bu açıdan hiç bakmamıştım.

İkinci turnuvada tek hedef ilk 3

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan şuana kadar yapılan maçların neticelerine göre -7 avarajla sonuncusun.
                        Tebrikler İlhan

Yorum

• eger tolgahan abi de uygun olursa bizde bugün aradan kaldiririz artik bu meseleyi var mi henüz oynamayip hazirlik icin oynamak isteyen ben varim oynarim yanii...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tebrikler İlhan
                            Teşekkür ederim

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teşekkür ederim
                              ilhan napti sana ömer öyle

Yorum

• İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eger tolgahan abi de uygun olursa bizde bugün aradan kaldiririz artik bu meseleyi var mi henüz oynamayip hazirlik icin oynamak isteyen ben varim oynarim yanii...

oynayalım rakibimde dün 4buçuk olur demişti ama yok ortalarda bekliyorum onu, gelirse çıkarım ama şimdi onu da zor durumda bırakmayalım olur mu

Yorum

Yükleniyor...
                                X