Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam bitirelim bu işi

superonline a giriyorum
    tamam oda ve masa numarasini yazarsin
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Zagor da oynuyoruz arkadaşlar hep
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Alla alla güvenlik iznini onaylamam geerekiyormuş. Herhangi bir fikri olan var mı?
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Onayla o zaman ortak bişey olmaz güvenilir yerler oralar ilk kez telefon verdim ula
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yok yav

Yahu dün maç yaptım ben burada problem yoktu, güvenlik izni diye birşey çıkmıyor ki Açılan bi pencere oluyordu onu da yes leyerek geçiyordum.

Yorum

• Evet ilginc bir sorunlar karsi karsiyayiz Bi türlü yapamadik su maci gitti yaww
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Güvenlik iznini onaylamanız gerekmektedir.

Hatanın başka bir sebepten kaynaklandığını düşünüyorsanız, lütfen bize bildiriniz.

Bu hatayla ilgili hiç fikri olan yok mu arkadaşlar?

Yorum

• Güvenlik sertifikası penceresi gelmiyor, sanırım onunla alakalı bir durum.

Yorum

• baska bi sayfada oynasak olmazmi?

Yorum

• uğur abi de girememişti biz e-kolay'da oynadık. farklı bir platformda oynayın sorun varsa .
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Aranızda anlaşıp başka yerde oynayın

Özkan Sümer

Yorum

• Tekrar deniyorum, yine olmazsa ekolay da oynarız, ordan da hesap alıyorum şimdi.

Yorum

• hmm ben superonline'a girdim aslında rakibini de gördüm bitanem ama sen yoksun

Yorum

• benim rakip de akşamları giremiyormuş ben de gündüzleri yokum nasıl yapıcaz bilemiyorum

Yorum

• vekalet de verilmiyor bunun için. bi saatte anlaşacaksınız artık. yada hafta sonu en uygun zaman heralde
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X