Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler? 2
Daraltma
X
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
-Yine mi bilgisayar çöktü?
-Böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor...
-Futbolculardan ya da performanslarından kaynaklanıyor olabilir mi?
...
-Bu kampta heba olan kaçıncı elektronik alet?
...
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.07.2016, 15:52.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Yumlu hocasına sorar.
– Hocammm gözünde benim değerum nedu?
Ersun Yanal cevaplar:
– Dünyalar kadar.
Yumlu tekrar sorar:
– Peçi Dünya’nun değeru nedu?
Ersun Yanal cevap verir:
– Beş para etmez."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
- Alıntı
Yorum
-
Castillo: Aaaah bebeğim benim. Bakın çocuklar buna top denir. Narin bir varlıktır. Öyle pata küte vurulmaması gereken bir şeydir. Adeta okşar gibi oynayacaksınız. Suyuna gideceksiniz. Canını sıkmayacak, yemini suyunu eksik etmeyeceksiniz. Onun gönlünü hoş tutun, o nereye gitmesi gerektiğini iyi bilir.
Bero: Abdüüüül. Habuni göriy misın ya? Uşak iki dene gol atti hepten yedi gafalari. ehuehuheuheForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
(... O sırada Rodallega buz üstünde voleye çıkmıştır...)
Castillo: (İçinden) Daha yeni geldi hareketlere bak... İdmanda içinden geçeyim de görsün.
Damdoy: Uzun zamandır yoktum demişler ki: "Öldü.", şimdi de yazsınlar Kral geri döndü !!!En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 15:38."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık : Ne dediler , ne demeliler ?
Benim okuduğum : Ne dediler , ne demediler ?
Not : 7 senedir böyle okuyormuşum onu farkettim bugün ...
Ben gidiyorum
Allah razı olsun hacım beni 7 seneden kurtardınsakin olun...
- Alıntı
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
Bu başlığı çok özlemişim.
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMorali bozulan bu başlığı açsın....
1.sayfadan başlasın yarım saat okusun.....Bizi yakan ataş "közden ötesi"
- Alıntı
Yorum
Yorum