Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler? 2
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabam bu görüntülere efsane yorum yaptı ama yazamam
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya merak ettim aslındaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yorum yazsam mı ben de azar işitir miyim acaba.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic Sevmedigim Tip Madem Yazamazsin niye diyorsun merak edip catliyorum
Fazla merak iyi degildir haberin olsunDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Neyi dönüyorlarmış (Ne kadar fenayım)?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
Bence tek konuşmayla bitirme bunu Sefa, güzel şeyler çıkar bu karedenForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Alper: Aytaç sen çok hızlı vuruyon,oynamıyorum verin topumu ben gidiyorum!
Alper: Aha sıra Aytaç'a gelmiş şimdi yaktım seni!
Cavanda: Topu kalçalarına vura vura eriticem seni Aytaç
Aykut: Demek vurdukça hızlanacak al ulan sana
Uğurcan: Nede hızlı vurdun Aykut Abi hıhıhı (kemal sunal gülüşü)En son Muhammet YILMAZ tarafından düzenlendi; 04.09.2015, 22:21."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cardozo: Tek yabancı gol kralı senmişsin öyle mi ?İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence tek konuşmayla bitirme bunu Sefa, güzel şeyler çıkar bu karedenGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum