Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Hayırdır gardaş kime bahıyon?
    Ne oldu neye bahıyon?
    Ne bahıyon he ne bahıyon?"
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: FB_IMG_1445192456385.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 54.8 KB 
Kimlik: 11204070

Amca: Hocam bi Süleyman Hurma imzası alabilir miyim?
      Şota: Tabii

Yorum

İsim: fda.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 117.0 KB 
Kimlik: 11204082

İHO: "Bir gün kovmadığım her teknik direktör ve göndermediğim her futbolcu için bana küfredeceksiniz..."
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

İsim: mbia ıho.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 87.9 KB 
Kimlik: 11204171

-Bakışların bana biraz cesaret versiiiinnn...
          xKorkuyorum sana aşktan söz etmeye beeeeenn...
          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İHO alıp sattığın, kırk mı oldu elli mi?
            Şota'yı gönderdin de, kim gelecek belli mi ?

Yorum

• -Ey Allahım!
              Çok zor durumdayım ne olur Bingöl'e düşen meteorlardan bir kaç tane de bizim tesislere düşsün.
              (Amin)

Yorum

• -Abe kaynana n'aptın bize?

-Gözlerimin içine bak ve bana artık gol atacağını söyle,

-Sen hiç merak etme başkan o iş bende.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-erkan: ...tabi bu yumruğu yiyince yerde kaldı arkadaşları geldi dedim görmeyim sizi buralarda 1 daha bi kaçıyolar görecen...

-(ââ„¢ª ââ„¢« arkasına bakmadan çekip giden birisi var eminim bu gidişin yarın u dönüşü var ââ„¢ª ââ„¢«)

-bak cardozo tinerci diyelim mesela tamam mı elinde pıçak var saplayacak, ama sen nabıcan ilk iş hemen pıçaklı olan elini tutacan. bak tut bi. gördün mü nereye saplıyo şimdi? adamın el iptal. hemen bu arada da yumruğu kafaya indircen ki feleği şaşsın. ama indirip hemen topuklayacan yakalarsa fena yapar tinerci adam kafa gidik.
                  #

Yorum

• Bak şimdi, yüzüne dokunacağım bütün süper yeteneklerim sana geçecek..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

-bak cardozo tinerci diyelim mesela tamam mı elinde pıçak var saplayacak, ama sen nabıcan ilk iş hemen pıçaklı olan elini tutacan. bak tut bi. gördün mü nereye saplıyo şimdi? adamın el iptal. hemen bu arada da yumruğu kafaya indircen ki feleği şaşsın. ama indirip hemen topuklayacan yakalarsa fena yapar tinerci adam kafa gidik.
                      Bu resimdeki Cardozo mu ya? M.Beşir'e daha çok benziyor.

Yorum

• Marin:Aman Tanrım! Demek "Soner" dedikleri gerçekmiş!!

En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 19:32.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

-gelirken de şu topu buldum köşenin orda yavru gibi mikasa unutup gitmişler bedaveden topum oldu hıhıhğıh

-4... 6... 8... ee ötekini nerde unuttuk ki?
                          #

Yorum

• Hami Mandıralı: Çok özledim seni kaptan.

Onur Kıvrak: Sizi yeniden takımın başında gördüğümüz için çok mutluyuz hocam.

Mustafa Yumlu: Merhaba hocam.

Hami Mandıralı: Nasılsın Yusuf son maçlarda çok formdasın umarım bunu devam ettirirsin.

Yusuf Erdoğan: Teşekkürler hocam sizin katkılarınızla daha iyi olacağım inşallah.

Mustafa Yumlu: Hocam ben nasılım?

Hami Mandıralı: Hepinizi çok özledim çocuklar hiç unutmadım sizi.

Mustafa Yumlu: Hami hocam beni tanıdın mı? Görüşmüştük. Trabzon'dan Mustafa Yumlu. Defans oynamıştım. Juventus maçı.

Hami Mandıralı: Onur bu çocuk neden sürekli peşimde? Çıkaramadım kendisini.

Onur Kıvrak: Ben kendisiyle konuşurum hocam siz hiç merak etmeyin. Bir daha etrafınızda dolanmaz.

Hami Mandıralı: Hatırlamıyorum diyorum ama sürekli ısrar ediyor. Mesela seni gittiğim günden beri takip ediyorum Şahin.

Özer Hurmacı: Hocam ben Özer.

Hami Mandıralı: Neyse işte.

Hami Mandıralı: Allahım. Günlerdir soracağım soramıyorum, hiç ara vermiyor. Mutlaka sormalıyım. Allahım kim bu adam? Kim?
                            En son Manu61 tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 14:16.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] çok başarılı
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X