Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üstâd;
    Bugün beni aradı. Hoş görüsünden her zaman emin olduğum, benim için hem hayatta hem de camiada çok değerli ve özel bir insanı kırdığım düşüncesinden kurtulmamı sağladığı için kendisine çok ama teşekkür ediyorum. O beni değil, ben onu yanlış anlamışım. Ha bu bana ders olsun!

Yukarıdakiler biraz erken ve gereksiz sevindiler galiba.

Bu arada Üstad'dan ciddi ciddi korkmamı gerektirecek yeni bilgilere ulaştım.
    Pek yakında...
    Tabii sağ kalırsam...

Yorum

• Diyarbakır maçından yaklaşık üç saat önce Akçaabat Kültür Park’taki Restoranda Şef Garson ve Müdürle geçen diyaloglar:

-Hocam bu akşamki maç ne olur? Ziya’nın Diyarbakır’ına karşı oynuyoruz.
      (Not: Poetricus’un Ziya Doğan sevgisini bilmeyen yoktur.)
      -Vallahi… Bey içimde çok kötü bir his var. Puan kaybı kesin de bir mi olur üç mü bilemiyorum.
      -Abarttın Hocam yahu. Alt tarafı Ziya Doğan ve Diyarbakırspor. Adamlar kadroyu bile yeni topladı.
      -Öyle demeyin içimde çok ama çok kötü bir his var. Berabere kalsak iyidir. Bir de BMN’de herifle iyi kafa buldum. İnşallah ahı tutmaz.
      (Bu diyalog tamamen gerçektir.)

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-"Ya, şimdi de benim içimde tuhaf bir his oluştu. Ziya Doğan'a bu kadar lâf giydirdik. Bu akşam yapar mı bir azizlik?
      .
      Bu da Cyzio'nun Trabzon'da olup bitenlerden tamamen habersiz - Ya da ben öyle sanıyorum- yazdığı mesaj.

Şimdi gel de Cyzio'dan korkma. Mübarek aylarda Üstâd keramet izhar etmeye başladı. Hafazanallah!
      Yoksa gerçekten not defterim elinde mi acaba?

Yorum

• -Çok dertlisin hocam!
        -Abi bildiğin gibi değil. Bunların şerrinden illellah. Hangi biriyle uğraşayım.
        -Kimler...
        -Şu NDND grubu. Cyzio, Poetricus derken bir de başıma Süleyman çıktı.
        -O ne yaptı?
        - Herif gizli görüşmelerimi, el altından verdiğim paraları bile foruma taşımış.
        -Bu kadar takma be hocam. Yazık sana. Bak bir paket sigarayı bitirdin sıkıntıdan.
        -Ne yapayım. Bunlar yüzünden kafayı üşütüp hücum futbolunu benimseyeceğim Allah korusun!
        -Hocam halin hiç iyi değil. Bu böyle olmaz.
        -Nasıl olur? Ne yapayım peki?
        -Yakala onlardan birini bir temiz benzet hıncını al. Yoksa kafayı sıyıracaksın.
        -İyi fikir.

-O Poetricus'u bir elime geçireyim var ya! Gırtlağını sıkmazsam hücumcu anlayışı benimseyeyim emi!

Ve Ziya Hoca harekete geçer:

-Ulan Poetricus dallaması, nedir senden çektiğim ulan!
        -Ih... Ah!... Hocam... Ben... Poetricus... değil...

-Neuzubillah! Baba çıldırdı... Tolga'yı pataklıyor... Poetricus zannetti galiba.

-Oley Gol...
        -Bırak oğlum golü. Koş Tolga'yı kurtaralım. Baba dur Baba o Tolga! Poetricus değil!

- Of be yanlış adammış!... Alacağın olsun Poetricus!

Yorum

• Hocam Döktürüyorsun..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İşlem tamamdır.

Başta anlayış gösteren üstâd olmak üzere, dualarını eksik etmeyen üyelerimize teşekkürlerimle.

.
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• usttekı resım cok hosuma gıttı acaba nerde cekılmıs..hangı kahvehane trabzon mu orası mac oncesı
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Tolous Maçı Öncesi

-Evet, Gökdeniz eski takımın yine Avrupa sahnesinde. Maç hakkında ne diyeceksin?

-Banko 1 Abi.
                -Nasıl?
                -Banko 1 diyorum abi. TS galibiyetine 3/8 veriyorlar.
                -Hıh!

-Sayın Toluouse'un yıldızları Sissko, Mansare ve Gignac hakkında ne diyeceksiniz?

-Yavuz Selim'de onlardan çok var.

-Sayın Sümer Tolouse...

-Ne Tolous'u geri zekâlı Boroux ya da Kalecik Karası olacak!
                -Pardon!
                -Şarap diyorum... Şarap!
                -Pardon!

Sayın Başbakan, Trabzonspor uzun yıllar aradan sonra tekrar Avrupa'ya açılıyor. Ne diyeceksiniz!

-One minute, açılım bizim işimiz. Trabzonspor işine baksın!

Sayın Başkan yıllar sonra tekrar Avrupa kupası maçı. Neler hissediyorsunuz? heyecanlı olmalısınız.

-Bilmem, Hoca'ya sorun!

Yorum

• (Arkadaşlar;Çok güzel bir malzeme bu,ama değerlendiremiyoruz gibime geliyor)
                  Sıkı malzeme..
                  Ne diyor bu abi,bu tavırla...?
                  Hayden,bekliyorum inceleri..

Şöylemi diyor abi;

-bak volla darilurum,alinurum..Akşam yemeğe bizesun..sözmi,he.

Yorum

• Barış : Emica emica,topumu aldilar benum.
                    Amca : Pen sağa daha eyisini alirum,merak etma sen.Temam mi?
                    Barış : Temam.
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• [
                      Barış: Başkanım neden oynamıyorum ben?
                      Sadri Şener : Onu hocaya sorun...
                      Barış: Sorucamda Anglo-Sakson dilinden anlamıyorumki...
                      Sadri Şener: Yapma ya bizde anlamıyoruz ama ne yaparsın...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maç Biter... *

Maç biter, herkes çok üzgündür:

- Abi trene mi bakalım, topa mı bakalım, maça mı bakalım şaşırdık. Çok üzgünüz. Söz, artık önümüzdeki maçlara bakacağız

* Bu inekler hayal ürünüdür. Gerçek hayattaki olaylarla bu mizansenin hiçbir ilişkisi yoktur
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• - Herşey yalan ..

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Sayın Sümer Tolouse...

-Ne Tolous'u geri zekâlı Boroux ya da Kalecik Karası olacak!
                              -Pardon!
                              -Şarap diyorum... Şarap!

Üstadım, müsadenizle filmin devamı:

-"Ne şarabı?"

-"Çanak, çanak...."

-"Hocam, gene anlamadım."

-"Babanın şarap çanağı... Anladın mı şimdi?"

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Toluouse Macinin Ardindan

-Ben Arderlecht`i yeneriz dedim,Toluouse`yi yeneriz demedim.

-Dört gözle Güney Kore liginin bitmesini bekliyoruz.!

-Mehmet Battal oynasaydi sonuc cok daha farkli olurdu.Ikinci maca yetistirmeye calisacagiz.

-Almazsaniz Tekkeyi, kuyrugunuza baglariz Tenekeyi!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X