Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Great White'n pasına Cyzio hocamız mükemmel bir vole vurmuş

Sonuncu da harikaydı.
    Aslında asist Poetricus Üstad' a ait

Ben sadece topun üzerinden atlayıp geriden gelen Cyzio Hocamız' a bıraktım; o daha iyi vurur hesaabı
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzman:
      -"Bugün ne yazsam?.... Hımmm... Hah tamam, buldum:
      Yattara'nın basur problemi gün gibi açıktayken, onu kadroya almanın mantığı ne?
      İşte zirve! Hürmetler Üstâd.
      İçimden bir ses; "Bu sadece başlangıç, TS Uzmanı ve Usta Kalem'in elimizden daha çok çekeceği var." diyor nedense.
      İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Poetricus hocam,

Hocam harika gidiyorsunuz.
      Great White'n pasına Cyzio hocamız mükemmel bir vole vurmuş.
      Sonuncu da harikaydı.
      Topu topu bir atak başlattık be İlhan'ım.
      İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında asist Poetricus Üstad' a ait.
      Ben sadece topun üzerinden atlayıp geriden gelen Cyzio Hocamız' a bıraktım; o daha iyi vurur hesaabı.
      Dikkat ettim de; Ziya Doğan gittikten sonra bu başlıktaki espriler bile ofansif oldu.

Yorum

• Blackseastorm - Hocam bu aralar Rusça ya çok ilgi duyduğunuz söyleniyor sebebi nedir acep?

Poetricus - Da da ... dıbriçka. Ne deysun da. kim deyi onlari da..... Benim bildiğim bi kaç kelime. Senden çok hoşlandım. Sizinle tanışabilirmiyim. gibi laflar....

Blackseastorm - Hocam dikkat ettimde hep tanışma fasılları. geçen sizi sarı saçlı birisinin yanında da da derken görmüşler ne diceksiniz.

Poetricus- Ziya Doğan Cevat Kol birlik olup bana komplo kurmuşlar. Ben gayet samimi duygularla 1,80 lik uzun boylu , yeşil gözlü hatuna pardon hanımefendiye yol tarif ediyordum.

Blackseastorm - Hocam yeme bizi ya. Bari bize yapma

Poetricus - Böyle devam edersen onu da yapıcam.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Faik'in mesajı İstanbul'dan gelen bir misafirimizin bulunduğu sohbetteki esprilerden meydana gelmektedir. Bahsi geçen 1.80 boyundaki sarışın ve yeşil gözlü bayan tamamen hayal ürünüdür.

25.000'e yakın üye... Bunlardan kaçı bahsi geçen sohbet ve şakadan haberdardı, haberdar olmayanlar malum mesajı okuduğunda ne düşünür acaba?

İnsanlarla dalga geçerken de bir sınır olmalı.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 01:16.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dikkat ettim de; Ziya Doğan gittikten sonra bu başlıktaki espriler bile ofansif oldu.
            Vallahi, onu bunu bilmem. Ben BMN'nin (ya da NDND'nin) uzmanını buldum.
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Vallahi, onu bunu bilmem. Ben BMN'nin (ya da NDND'nin) uzmanını buldum.
              Kimmiş, Üstâd?

Yorum

• "Ziya Doğan'ın gittikten sonra bu başlıktaki esprilerin bile ofansif olduğu" analizini yapan uzamnadan bahsetmek istemiştim.
                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Aynıyla Vaki

Teknik Direktör Ersun Yanal, "Daha yeni ve ilk defa birlikte oynayan bir takımız. Bu ekibin bir duruşu olacak. Saha içerisinde birbirleriyle ve hakemle diyaloglarında hiçbir sorun görmedim. Zaman zaman sertleşen oyunda rakibin tahriklerine kapılmadan kendilerini frenleme kapasitelerini de yüksek buldum. Bu durum lige kadar maksimum seviyeye gelmelidir" diyerek sözlerini tamamladı.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 15:20. Sebep: Yattara nereye bakaysun? Hakemin tahriklerine kapılma!
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teknik Direktör Ersun Yanal, "Daha yeni ve ilk defa birlikte oynayan bir takımız. Bu ekibin bir duruşu olacak. Saha içerisinde birbirleriyle ve hakemle diyaloglarında hiçbir sorun görmedim. Zaman zaman sertleşen oyunda rakibin tahriklerine kapılmadan kendilerini frenleme kapasitelerini de yüksek buldum. Bu durum lige kadar maksimum seviyeye gelmelidir" diyerek sözlerini tamamladı.
                    Uzun zamandır boyle gulmemıstım abı elıne saglık
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yattara:

-"Tamam Song, sakin ol. Ben hakemle maçtan sonra ilgileneceğim."

.
                      -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ya da,

Hüseyin : Ulan şunlara bak! Kaptan benim kendilerini nimetten sanıyorlar. Küstüm, oynamıyorum.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ya da
                            yattara hmm hiç fena değilmiş yahu maçta sakin gideyim de maçtan sonra başkası kapmasın seri olayım

Yorum

Yattara:

.

öldüm gülmekten ya
                              En son Tayyip Bosnalı tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 18:30.
                              Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                              Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

NP: Alo Başkanım minibusdeyiz.
                                EY: Abi ayağıma basıyorsun çeksene şu ayağını
                                Şöfor: Vıış adamın ayağına nasi basayi öyle
                                NP: Bi sus Ersun, Başkanım minibusdeyiz.
                                NA: Minibuse ne işiniz var? Otobüsle gelmeyecekmiydiniz ?
                                NP: Başkanım otobüse bindik ama ön tarafta Baturoğlu oturuyordu...
                                NA: Nasiiii

Kısa bir sessizlik.

Teyp çalıyor : "Araklidan Yomraya gel gidelum pazara.."

NA: Allah korumuş sizi..
                                Arka koltuktaki : La kapatın hau telefonu şöforun dikkatini dağıtisinuz. zaten rezil olduk olacağumuz kada.
                                NP: Başkanım gerçi hava karardi minibusde doli ama yoldan geçerken bir kaç kişiyi daha alsak mı minibus parasi şey du da..
                                NA: Toplayın tabi ama para toplama işini Baturoğluna vermayın.
                                NP: Başka bişe diyimusunuz başkanım.
                                NA: Basın var mı oraya ?
                                NP: Var Başkanum.
                                NA: Minibusu kendi imkanlarımızla tuttuk deyin Minibusçiye para vermayın.
                                NP: Tamam başkanum hade iyi akşamlar.
                                NA: Saaa da.

bu adamı tanısa hiç böyle yazmazdın. adamın donini bile alır bu adam

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X