Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya da..

S.başgan:Bagınız muhterem daraftarlar.. Biliyorsunuz gi Glubümüzün egsikleri vardur.. Para konusunu çok eyi ele almamuz lazim.. Bunlara yardımızını begleyruk..Yanda bi stad yabacağuk.. Lambalarumuz golduklarum eksuk galuy.. Duyduggi beynamaz uşaklarunuza veriysınız parayi .. gidi langırd oynayler.. efendim değişik oyunlar oynayler.. İşki iceyler.. Rus garisina gacayler.. Pi Pi Pi Pilesteyşın oynarler.. Bunlara para verıysınız ama bize gelınce gucucuk bir yardım bile esirgeysınız.. la buni her gün demeyrık ya cumea güni deyrık.. la başlarum boyle işe.. .. ..
    N.başgan: aman Başganım damam vaazımız yederli.. abdes gacırmayalım..
    S.başgan:Eved dualarımıza gecebiliriz..
    N.asbaşgan:amin..
    S.başgan: Du başlamatım..
    S.başgan:Öncelikle e yeru göği yaradan Allaha şügur olsun ki biz hala burayayuz ve sağlamuz.. Daha nice cumalara..
    S.başgan:Yarab sen yabacağımız dransferleri seyreyle (hızlandır), bulunamsı golaylardan eyle enşallah..
    N.asbaşgan:tabi ki amin..
    S.başgan: Dakımdan gitmesi geregen oyuncuların yüksek maliyedle sadılmasını nasib eyle..
    N.başgan:Oyy oy aminn..
    S.başgan:daraftarlarımızın gombine almasını nasib eyle..
    N.başgan: AAAmiiinn..
    S.başgan: Şambiyonlug gubamızın bize eyiade edilmesini nasib eyle.. Hırsızlari bu ligden defeyle
    N.başgan:amin amin..
    S.başgan: Dayfunumuzu ve yumlumuzu glübümüzden eksig eyleme yarab..
    N.başgan:: Aminn..
    S.başgan: Bu amin diyen gullarına bir ucuz transferler nasib eyle.. gelen kupalar nasib eyle..
    N.başgan:Allahum sağa gelıyrım..
    En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 06.09.2012, 02:21.
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• - Gadromuz yeterli demiştim ve siz de inanmıştınız. Transfer dönemi bittiğine göre artık açıklayabilirim:

Aslında gadromuz yeterli değildi. Ama artık yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Hahaha.. Hahahaha! Hahahahahahaaaaaaa!!!!!! (Arkadan şimşek çakar)
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• @Kubilay ve @Akın

Cuk!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Şener: Eleştiri sırası şöyle olur. Önce Hoca, sonra yönetim, sonra Gurbetçi Gençler, sonra Çılgınlar, sonra Hoca, sonra Trabzonlu Gençler, sonra Çarşı, sonra Genç fenerbahçeliler, sonra Ali Koç, sonra İdris Naim Şahin, sonra Hoca, sonra Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, sonra Toptancılar Hali, sonra Hoca, sonra Asbaşkan, sonra ulusal basın, sonra yeren basın, sonra Hoca, sonra kalın kafa, sonra Lütfi Arıboğan, sonra Oflu Hoca, sonra Hoca, sonra takım kaptanı, sonra gittigidiyor.com, sonra UEFA, sonra Hoca, sonra Akif Hamzaçebi, sonra Hoca, sonra Şenol Güneş ve sonra Hoca.

Muhabir: E, başkan?
          Şener: Efendim?
          Muhabir: Başkan diyorum, başkan?
          Şener: Efendim diyorum evladm.
          Muhabir: Tamam başkanım.
          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Tek tek isimlerinizi saymayacağım ama, hepinizin ellerine sağlık.

.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Efendim affınıza sığınarak...

NDND Muh : Sayın Baturoğlu,Denis transferi günlerce kamuoyunu meşkul etti.Son geldiğiniz durum nedir ? Kampa da gidildi.Hala ortada futbolcu yok !

Bat. : Hea,Deniz oğlanı diysin , bak şimdi gadam,ben gittim bunların yanına taam mı.O gada da güzel yerler ki sağa anlatamam.Ne mekanlar var ula Gezilecek görülecek.Ihm ıhm ,şey eeeee menajerle konuşıriz bi yerde,manzarası güzel demek istedım....Dedım ki aha sana 500.000 dolar,sokağa atılacak paramız da yok,işine de geliyse...Habu telefona vereyim 50ytl ?

NDND Muh. : Yok efendim,satılık değil.Gezilecek ? Görülecek ? NEYSE Denis diyorduk,teklif ettiğiniz miktar ile istenen arası astronomik bir fark yok mu ? Biraz damdan düşer gibi olmadı mı ?

Bat. : Bizim sokağa atacak paramız mı var la ? Sora ne dam'ı ? nedır o ? Neyse oyle boyle aldık uşağı.Dedım düş önume...40 ytl vereyim telefona

NDND muh : Yok efendim.Almayayım ben,az önce 50 değil miydi ? Aldınız yani Denis'i , hemde o paraya ? ! , peki ne zaman geliyor ?

Bat. : Aldık taaaabi , Neysa işte,havaalanına geldık,sen ordaki görevli ,Deniz oğlanın adını yanlış yaz.Deli oldum,çıktı aklım kafamdan iyi mi.Neysa dedim Deniz oğlana ben gidiyrim,sonraki ilk uçaklada bekliyrım seni.Cebine de bi çay parası sıkıştırdım çıktım yola....Ver miysin şimdi telefonu he mi ?

NDND Muh. : Hayır efendim!...Kimsenin mi aklına gelmedi biletleri kontrol etmek ? Bu kadar basit mi yani ? Allah allah böyle iş mi olur ?

Bat. :
                -Dur dur dur dur ...
                Bak habu solum seyirmeye başladi gene.Göriy misin ? Strez oldum ha.

............Neysa,sora aradım Deniz oğlanı eskimiş! cep telefonumla,deedi gelmiyirm...Orda atlattım işte...Dedim nalet olsun,ander galsın topçisi yaaa.Aradım sevgili başkanımız Yuri Albayrağa,dedım başkanım olmay.Deniz oğlan yanlış yapti...Dedi , ne oldu neden gelmiyor ? Dedim,başkanım meğersem oğlan adını bile değişmiş gelmicem de gelmicem diyi,yok işte prefesyonellık yok olmaz boyle bişe...Ver hauni 30ytl ye anlaşalım.

NDND Muh. : Hayır , satılık değil dedim ! İsim mi değişmiş ? Sayın baturoğlu , olurmu öyle bir şey hiç ? Çocuk mu kandırıyorsunuz siz ? Neyse , anlaşıldı neler olduğu...Siz iyi günler ! ! !

Bat. : Trabzonspor kimseye 1 telefon için yalvarmaz ! Parayı sokağa arjenten de atmadum burda mı atacam...Hayde mısıra gada yolun var !

Sürçi lisan ettiysek affola...
                NDND başlığına her girdiğimde okurum bunu. Eskileri de hortlattık ama bu başlığın efsanesi benim için budur. Hala daha gülerim buna.
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi eline sağlık hemen nette yayma çalışmalarına başlayacağım izin verirsen
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Bir zamanlar Adnan Hoca vardı ;

Uploaded with ImageShack.us

Ve melekleri ;

Artık Aziz Hoca ve Melekleri var ;

Aziz : Rıdvan! beni seviyomusun?
                    Rıdvan : seviyorum başkanım inşallah
                    Aziz : Fuat?
                    Fuat : inşallah başkanım
                    Aziz : Güntekin sen?
                    Gültekin :çok aşırı seviyorum sizi başkanım
                    Aziz : maşallah...
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Aahahahahahahaha
                      Maşallah

Yorum

• Hüseyin, tebrik ederim. Algıda seçicilik buna derler. Ellerine sağlık.

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Zeki : Olm Marek bak nasıl bindiriyorum maçta az izle de örnek al abini..
                          Yasin :
                          Cech : ?????????????????????

Zokora : La alın şu Zeki'yi daha yeni iyileşti hastanelik edecek adamı yine psikolojisini bozmasın.

Alan : Valla ağam çocuk haklı..

Adrian : Gülmeyin la Marek'in bindirmeleri yederli.

Yorum

• Alan: Senin tikin var mı hacı?

Volkan: La git oğlum başımdaslskjandlsand
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.09.2012, 18:37.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Ötekiler (gülerek):"Oglum hadi sorsana lan....."
                              Sapara'ya bakan Oyuncu (gülerek):" Tamam lan itmeyin. Marek Abi äähhhm Dövemeleri toptan aldin diye indirim verdilermi hahahaha"
                              Sapara:" Oglum bak git"
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• "Havada asılı durdum. Şahitlerim var..." - Uçan Adam Celustka

Emre: La gaçın oğlum Yumlu geliyo! Yeycek hebimizi...

Zokora: Ces't dommage. İyi çocuktu.

Henrique: Siz yok korkmak. Ben var tutmak Yumlinho. Ben var şok güşlü!

Zokora: Serkan sıkı tut evlat. Çok saldırgan... Maazallah.

Serkan: Merkalanma reyiz. Bende...

Volkan: Tamam gidin çalışın siz, biz tutuyoruz.

Emre: Böyle olmaz beyler. Her dakikamız korku içinde. Şenol Hoca ile konuşalım...

Vittek: Tabi oğlum. Zaten dizlerim çürük. Bacaklarım kopacak diye korkuyorum.

Yasin: Emre Sapara'ya bak la. Beti benzi attı uşağın. Yazık oğlum, bu stresle yaşanmaz.

Şenol Güneş: Ha bu Mustafa'ya bak ya... La oğlum nabaysın got gafali?

Şenol Güneş: Uşağa vurma da vurmayrım ki. Habule bir ediy, oldi mi saa yisyiri bişe. Nenem la ilaheillallah!
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 20.09.2012, 13:43.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X