İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
S.başgan:Bagınız muhterem daraftarlar.. Biliyorsunuz gi Glubümüzün egsikleri vardur.. Para konusunu çok eyi ele almamuz lazim.. Bunlara yardımızını begleyruk..Yanda bi stad yabacağuk.. Lambalarumuz golduklarum eksuk galuy.. Duyduggi beynamaz uşaklarunuza veriysınız parayi .. gidi langırd oynayler.. efendim değişik oyunlar oynayler.. İşki iceyler.. Rus garisina gacayler.. Pi Pi Pi Pilesteyşın oynarler.. Bunlara para verıysınız ama bize gelınce gucucuk bir yardım bile esirgeysınız.. la buni her gün demeyrık ya cumea güni deyrık.. la başlarum boyle işe.. .. ..
N.başgan: aman Başganım damam vaazımız yederli.. abdes gacırmayalım..
S.başgan:Eved dualarımıza gecebiliriz..
N.asbaşgan:amin..
S.başgan: Du başlamatım..
S.başgan:Öncelikle e yeru göği yaradan Allaha şügur olsun ki biz hala burayayuz ve sağlamuz.. Daha nice cumalara..
S.başgan:Yarab sen yabacağımız dransferleri seyreyle (hızlandır), bulunamsı golaylardan eyle enşallah..
N.asbaşgan:tabi ki amin..
S.başgan: Dakımdan gitmesi geregen oyuncuların yüksek maliyedle sadılmasını nasib eyle..
N.başgan:Oyy oy aminn..
S.başgan:daraftarlarımızın gombine almasını nasib eyle..
N.başgan: AAAmiiinn..
S.başgan: Şambiyonlug gubamızın bize eyiade edilmesini nasib eyle.. Hırsızlari bu ligden defeyle
N.başgan:amin amin..
S.başgan: Dayfunumuzu ve yumlumuzu glübümüzden eksig eyleme yarab..
N.başgan::

S.başgan: Bu amin diyen gullarına bir ucuz transferler nasib eyle.. gelen kupalar nasib eyle..
N.başgan:Allahum sağa gelıyrım..
Yorum