Aramızdaki onca yaş farka rağmen, saygıyla ellerinizden öpüyorum. İnşaallah köşenin müdavimlerinden olursunuz.
.
En son Cyzio tarafından düzenlendi; 28.08.2012, 23:31.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Zokora: Şimdi hacı! Biliyorsun bizim hoca çok mevki değiştirmek! Bana diyor sen kaleye geç!
Tolga: Olum bundan sonra yanyana oynucaz lan!
Alanzinho: Nasiiiiiii?
Bendende bir ekleme.
Hoca beni yeni Burak yapacak. Önce sacimdan basladim, simdi size sahadaki göreviniz hakkinda bilgi verecegim. Marek1 senden ortadan pas, Marek2 senden ..... Ya bak suna beni dinliyomu, Yildiz olacam lan ben, bana saksi muhamelesi yapmayin!!!
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.08.2012, 13:50.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Patron Şener - Eveet. Trabzonspor olarak en sonunda güzel bir teklif hazırladık. Trabzonspor Muhammet'eee... Nevzat Coffey - Ouvvv! Verilmez o kadar! Patron Şener - Ama daha ne kadar vereceğimizi söylemedim? Nevzat Coffey - Ben hissediyorum! Ouvvv! Tüm pahalı transferleri hissediyorum, çok acı çekiyorum patron!!
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Patron Şener - Eveet. Trabzonspor olarak en sonunda güzel bir teklif hazırladık. Trabzonspor Muhammet'eee... Nevzat Coffey - Ouvvv! Verilmez o kadar! Patron Şener - Ama daha ne kadar vereceğimizi söylemedim? Nevzat Coffey - Ben hissediyorum! Ouvvv! Tüm pahalı transferleri hissediyorum, çok acı çekiyorum patron!!
Aynı resme bir başka hikaye...
Şener: Şimdi hep birlikte el açıp duaya başlayalım. Allahım Nevzat'a transferlerde görüş açıklığı ver Ya Rabbim!
Şakar: Amiiiin...
Yorum