Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Unutulmaz Çizgi Filmler..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMine_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    teletubbies lerr
    teletubbies cizgi film mi
    ben pokemon u da cok severdim chipmunks lari da

Yorum

• Kickers, K'äptn Balu und seine Co. vardi..ey gidi ey ne izlerdim behhh

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Clémentine
        Hangi ruh hastası manyak adamlar yazıp çektiyse bu filmi...3,5'tan 4 atarak izlerdik her bölümünü,ulan hadi bir grup manyak böyle bir film yaptı,TRT sen hangi akla hizmet çocuk saatinde yayınlarsın?..Bence TRT bakmadı ki ne var içinde,çizfi film işte,yayınla gitsin...
        Malmoth'dan fena korkardık,Hemera bile yatıştıramazdı bizi...

Fransızların diğer ülke çocuklarının gelişimini etkileme çalışması bile olabilir bence...

Müziği de harikaydı bu arada...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• cocuklugum cam kirarak gectigi icin unutulmazlar arasinda bir cizgi filmim yok severek izledigim birsey söylemek gerekirse Colt Sievers vardi.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• o bir efsane o bir daha bisey bulamadım o bir voltran
            imza kuralı:
            imza 3 satırdan uzun olamaz.

Yorum

• Amerikan yaşam tarzını her fırsatta yerden yere vurarak mükemmel bir biçimde hicveden Simpsons da unutulmaması gereken çizgi filmler arasında yerini almıştır bana göre
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Simpsons
                Popeye
                South Park

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• şirinler, redkit, voltran çok severdim
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Simpsons
                    Spongebob
                    Family Guy

Yorum

• Tsubasa
                      Tom&Jerry
                      Pokemon

Daha unutulmaz olmamış olanlar ise;

Spongebob
                      Cedric
                      keyif adamı ..

Yorum

• He-man, voltan, clementine, kalimero, thunderbird
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bir de Cici Kız vardı,Georgia...
                          Ama sakın diğer şeker kız,çiçek kızlarla karıştırmayın bu bambaşka birşeydi.Konusu çok enteresandı.
                          Bir gün ormana giden bir baba ve iki oğlu,ölmek üzere olan bir kadın ve yanında bir kız bebek bulurlar,kadın bebeği onlara emanet eder ve ölür...Sonraki bir kaç ay boyunca hikaye bir Heidi havasında geçer,kırlarda koşan oynayan çocuklar işte...Bu arada zamanla bölümler ilerledikçe kız büyür,abisi diye bildiği gençlerin ikisi de (isimleri de Abel ve Arthur'du) kıza aşık olurlar...
                          Bir iki yıl sonra film artık kırlarda bağırıp çağıran üç afacan modundan çıkıp tam bir trajedi halini alır,kardeşler artık birbirlerinden öldürecek kadar nefret ediyorlardır,bu arada kız ölümcül bir hastalığa yakalanır,hatırladığım kadarıyla kardeşlerinin arasının bozulmasından kendini sorumlu tutarak yanlarından ayrılıp uzaklara gider.Çocuklar ayrı ayrı kızı aramaya başlarlar,Abel (Arthur sanırım ölüyordu emin değilim) kızı ararken filmin ilk bölümlerindeki Georgia'nın tıpatıp aynısı bir küçük kıza rastlar,bu küçük kız Georgia'nın kızıdır,kız Abel'ı annesinin yanına götürür,Georgia ölmek üzeredir,son sözlerini söyler ve ölür...
                          Abel küçük kızı yanına alır ve oradan uzaklaşırken şöyle der : "Ben Tanrı'ya hep küçük Georgia'mla beraber olmak için yalvarmıştım,Tanrı dileğimi kabul ettiği için çok mutluyum"

Yıllar sürmüştü ve böyle sona ermişti,ilkokuldaydım o zaman ve hala isimleri ve hikayenin çok büyük bölümünü hatırlıyorum,bu Japonlar,saygı duyulacak adamlarmış nitekim...
                          En son TheCrow tarafından düzenlendi; 14.03.2008, 17:56.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Boks ringinde dovusen robot ya da robotcuklarin oldugu bir cizgi film vardi.Adini hatirlayamadim.TRT'de cikardi.Cocuklar robotlari yonetir dovustururlerdi...

*Ismini hatirlayan varsa lutfen yazabilir mi?

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi ruh hastası manyak adamlar yazıp çektiyse bu filmi...3,5'tan 4 atarak izlerdik her bölümünü,ulan hadi bir grup manyak böyle bir film yaptı,TRT sen hangi akla hizmet çocuk saatinde yayınlarsın?..Bence TRT bakmadı ki ne var içinde,çizfi film işte,yayınla gitsin...
                              Malmoth'dan fena korkardık,Hemera bile yatıştıramazdı bizi...

Fransızların diğer ülke çocuklarının gelişimini etkileme çalışması bile olabilir bence...

Müziği de harikaydı bu arada...
                              Bizde bu denli "Tatlı-sert" etki bıraktığı halde Fransızlar bu çizgifilmi hatırlamıyor bile, garip. Şu sıra Spongebob, Simpsons, Family guy, Southpark... Eskilerden Kalimero'yu hatırlayan arkadaşı tebrik ederim. Yakari, İnka'yla alakalı bir çizgifilm vardı kayıp güneş şehrini mi buluyorlardı ne, Değerli, Snoopy, Pembe Panter, Tom ve Jerry, Red Kit, Powerpuff, Voltran, He-man, Sheela, Maduka... Maduka'yı hala kimse hatırlamıyor değil mi ?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yaaa bi zamanlar trt 1 de ay savaşçısı diye bir çizgi film wardı tek geçerim
                                (Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL

PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X