Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Unutulmaz Çizgi Filmler..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

....................................
    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 14.03.2008, 11:02.

Yorum

he-man ,voltran,monçiçiler,atom karınca,donald duck,varyemez amca,red kit,tom ve jery,hayalet avcıları,şirinler saymakla bitmez hey gidi günler.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Tsubasa olsa hala izlerim.Kaplan vuruşu mu ve vardı.Bi takımda ikizler kale direğine tırmanıp zıplıyolardı.
        Pokemonu izlemek isteyenler hafta sonları saat 09.30'da Kanal 1'de izleyebilir.

Yorum

Tsubasa
          He-Man
          Inspector Gadget
          Smurfs(Sirinler)
          SpongeBob

Yorum

Tsubasa ve Pokemon.Özellikle Pokemon'u hiç kaçırmazdım.Tasoları vardı.Okulda sırf tasomuz olsun diye cips alırdık.Bütün para oraya giderdiTsubasa'da çok güzeldi.Ataride de oyunu vardı onuda oynardım..

Şimdi de rastladımmı Cedric'i izliyorum..
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Çocukluğumda en sevdiğim çizgi film, burada kimsenin aklına gelmeyen "Pembe Panter"di. O meşhur müziğiyle, müthiş keyif alırdım:

Sonra oğlumla beraber çizgi film seyretmeye başladık. O anaokuluna giderken, sabahları 7:30'da uyanır uyanmaz Star'da başlayan Şehrazad ve o unutulmaz jeneriği:

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Silverstone Natural Park'ı ve Ayı Yogi ile Bobo ,Akıllı Bıdık karakterleri...
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

"örümcek adam" favorim...

avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonra oğlumla beraber çizgi film seyretmeye başladık. O anaokuluna giderken, sabahları 7:30'da uyanır uyanmaz Star'da başlayan Şehrazad ve o unutulmaz jeneriği
                    ewet ya şehrazad da güzel çizgi filmdi
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

Clémentine
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bence bugs bunny hem zeki hem komik
                        "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                        VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

Charlie Brown'ı hatırlayan varmı.
                          Şu peşinden battaniyesini ayırmayan çocuk.Bayılırdım
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çizgi filmdeki kız (Naneli beti miydi neydi? Karıştırmıyorsam) şöyle diyordu; "Charlie Brownnnn Seni utangaçç köpeekk"
                            Snoopy de ilginç köpekti ya
                            Bu arada battaniyeyle gezen Charlie değil de arkadaşıydı diye hatırlıyorum ama emin değilim
                            En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 04.03.2008, 13:52.
                            Fanatik Pacci

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yok kardeşim ben hatırlamadım o kadar küçük diilim ki
                              "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                              VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

o çocuk snoppydeydi yanılmıyorsam..orda bir tanede piyanist çocuk vardı...birde çok konuşan bir kız.....

bu aralar sabahları vakit buldukça re kiti seyrediyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X