....................................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Unutulmaz Çizgi Filmler..
Daraltma
X
-
Tsubasa ve Pokemon.Özellikle Pokemon'u hiç kaçırmazdım.Tasoları vardı.Okulda sırf tasomuz olsun diye cips alırdık.Bütün para oraya giderdiTsubasa'da çok güzeldi.Ataride de oyunu vardı onuda oynardım..
Şimdi de rastladımmı Cedric'i izliyorum..7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
Çocukluğumda en sevdiğim çizgi film, burada kimsenin aklına gelmeyen "Pembe Panter"di. O meşhur müziğiyle, müthiş keyif alırdım:
Sonra oğlumla beraber çizgi film seyretmeye başladık. O anaokuluna giderken, sabahları 7:30'da uyanır uyanmaz Star'da başlayan Şehrazad ve o unutulmaz jeneriği:
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra oğlumla beraber çizgi film seyretmeye başladık. O anaokuluna giderken, sabahları 7:30'da uyanır uyanmaz Star'da başlayan Şehrazad ve o unutulmaz jeneriği
- Alıntı
Yorum
-
ClémentineTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCharlie Brown'ı hatırlayan varmı.
Şu peşinden battaniyesini ayırmayan çocuk.Bayılırdım
Snoopy de ilginç köpekti ya
Bu arada battaniyeyle gezen Charlie değil de arkadaşıydı diye hatırlıyorum ama emin değilimEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 04.03.2008, 13:52.Fanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCharlie Brown'ı hatırlayan varmı.
Şu peşinden battaniyesini ayırmayan çocuk.Bayılırdım"Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."
- Alıntı
Yorum
-
Charlie Brown'ı hatırlayan varmı.
Şu peşinden battaniyesini ayırmayan çocuk.Bayılırdım
o çocuk snoppydeydi yanılmıyorsam..orda bir tanede piyanist çocuk vardı...birde çok konuşan bir kız.....
bu aralar sabahları vakit buldukça re kiti seyrediyorum.
- Alıntı
Yorum
Yorum