Var mı oynayan ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
-
Senin okey oynama potansiyeline hastayımTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
Bir insan günün her anında okey oynamaya hazır olabilir mi?
Hadi açın masayı girelim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
Vazgeç dostum bugün yok kimseTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
okey oynamak isteyen Var mı Arkadaşlar?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
Yorum