Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okey'e 4. Aranıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMine_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben oynarım hamsi de mi oynucaz?
    Hamsi masa 8....
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• hamsi masa 8 e bir kişi bekleniyorrrr.....
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• geldum ama 4.yok ????
        "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
        VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

• Yer var mi

Yorum

• Ben de geldim..
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• yahu 1 kişi eksik...boş yer var...buraya geldiniz orayada gelin ozaman

Yorum

• masalar dolmuş

arkadaşlar bn ustalar hamsi'ye masa açtım oynamak isteyen gelsin...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hamsi masa 8e bir kisi bekleniyor

Yorum

• arkadaşlar 1 kişi bekliyorz hayden
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Az önce sıra bekleyen 3 kişi vardı şimdi eksik tamamlamak için 1 kişi bulamıyoruz
                      Fanatik Pacci

Yorum

• Hilal abla sağolsun Okey attı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• gecenin bombası bmn bir ilke daga imza atıyor beş dakka sonra hasan üçüncü my nette bizimle okeye katılacak
                          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gecenin bombası bmn bir ilke daga imza atıyor beş dakka sonra hasan üçüncü my nette bizimle okeye katılacak
                            Katıldı bile cemil sağolsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ve birazdan burda olabilir
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bekliyoruz Cemilcim...eee bizde Sürmeneliyiz,iki muhabbet ederiz
                                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X