Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okey'e 4. Aranıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben varim
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• varmı okey oynayan ?

Yorum

• acaba bir dörtlü cikarmi?
        okey bekliyorum milet
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          acaba bir dörtlü cikarmi?
          okey bekliyorum milet
          Arayan baskasi olsa düsünürdüm ama sana dünden kizginligim hala sürüyor
          Gürcü oynasin gizli gizli bakay zaten

Yorum

• İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arayan baskasi olsa düsünürdüm ama sana dünden kizginligim hala sürüyor
            Gürcü oynasin gizli gizli bakay zaten
            yaw sen gek ortagim yk buralarda senle oynayalimda etme bak suan masada bas tekim
            ustalar hamsi 5 de bekleyirim

Yorum

• yahu yokmu gamegarden.net de oynayan nedirp hepiniz mynet cimsiiniz okeyci araniyor`?
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu yokmu gamegarden.net de oynayan nedirp hepiniz mynet cimsiiniz okeyci araniyor`?
                mynet e gel ozaman

Yorum

yahu yokmu gamegarden.net de oynayan nedirp hepiniz mynet cimsiiniz okeyci araniyor`?
                  Ben varim ama su an hic okey oynayacak havamda degilim kusura bakma ülkedasim 19. Bezirk.. Güzel yer

Yorum

• Varmı Okeycilerden Ayakta olan?
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ustalar hamsi masa 5 e uc kisi lutfen

Yorum

Ben varim ama su an hic okey oynayacak havamda degilim kusura bakma ülkedasim 19. Bezirk.. Güzel yer
                        yahu burda daha gun yeni basliyor evet 19.güzel yer haus Döbling daha guzel yarin pazar walla benim uykum yok oynamak istersen yaz ok

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mynet e gel ozaman
                          bi uye olayim yazarim buraya ok söylersiniz nerdesiniz diye

Yorum

yahu burda daha gun yeni basliyor evet 19.güzel yer haus Döbling daha guzel yarin pazar walla benim uykum yok oynamak istersen yaz ok
                            Bak toplanin 4 kisi oluyorsunuz zaten Yani illaki ben mi toplamaliyim sizi?
                            En güzel yer cumhurbaskaninin kaldigi yer 6, 7 felan da güzelmis.. Yani TÜRK bakimindan

Yorum

• ustalar hamsi masa 5 bekliyom 3 kisi daha

Yorum

Bak toplanin 4 kisi oluyorsunuz zaten Yani illaki ben mi toplamaliyim sizi?
                                En güzel yer cumhurbaskaninin kaldigi yer 6, 7 felan da güzelmis.. Yani TÜRK bakimindan

bende üye oldum simdi my.net e bakalim 4.olabilecez mi türk bakimindan mi , aman türkler bana uzak olsunlar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X