İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
2 kişi daha lazım.. Anlaşılan bu gece 4'lü çıkmayacak
- Alıntı
Yorum
-
Nerde,hangi masada???Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde,hangi masada???
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen masa ac ben gelimNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
Ademle karşımıza gelebilecek birilerini arıyoruz, var mı oynamak isteyen
Mekan Mynet Hamsi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuşaklar hamsiye 2 kişi acilen.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
Yorum