bn oynarım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
Ustalar - Hamsi Masa 3.. Oynayacak arkadaşları bekliyorum.
t!S! , olsun gel herkes tek olurTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüp yok mu yaOynardim ben de
masallah baya kumarbaz cikdin kizzzz acin bir masada duvar orelim stad insaatine baslayalim bu yonetim baslayacagi yok biz bu aksama kadar stad mitad bitiririz boyle giderse.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüp yok mu yaOynardim ben de
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarım saat sonra gamzecanla bana rakıp arıoruz4te fln burda olan ııkı ortakla kapısırız
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
Hüseyin tamamlayalım bir ara bizim oyunu2-2 kalmıştık sanırım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemasallah baya kumarbaz cikdin kizzzz acin bir masada duvar orelim stad insaatine baslayalim bu yonetim baslayacagi yok biz bu aksama kadar stad mitad bitiririz boyle giderse.
- Alıntı
Yorum
Yorum