Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Intel mi, AMD mi?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

oyun için AMD diğer gereksinimler için İntel ..
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

İntel...........

Yorum

AMDyi tek geçerim..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

İnter......

Yorum

Kende Kesinlikle İntel Diyenlerdenim..

İkisinide Kullanmışlığım Var..

İntel Tartışılmaz..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Şu "oyun için AMD" deyimini hala anlayamıyorum..
              İşin aslı oyunlar CPU'dan çok grafik işlemcilere yüklenirler..
              İyi bir ekran kartına sahip değilseniz ne kadar iyi bir işlemcinizin olduğu çok önem arz etmez ama iyi bir ekran kartı ve orta karar bir işlemci ile her oyunu oynayabilirsiniz..
              İşlemciler daha çok bir programın ilk açılış anında çalışır..
              Yeni pencere açarken, video convert ederke, ses işlerken..
              Oyunlar kesinlikle işlemcilere azami derecede yüklenmez (bir iki ekstra oyunu istisna sayarım. Örnek: Assasins Creed)..
              Oyun için AMD almayın daha iyi bir ekran kartı alın ve minimum 2 GB RAM'iniz olsun..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kende Kesinlikle İntel Diyenlerdenim..

İkisinide Kullanmışlığım Var..

İntel Tartışılmaz..
                Kime göre neye göre tartışılmaz?

Yorum

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu "oyun için AMD" deyimini hala anlayamıyorum..
                  İşin aslı oyunlar CPU'dan çok grafik işlemcilere yüklenirler..
                  İyi bir ekran kartına sahip değilseniz ne kadar iyi bir işlemcinizin olduğu çok önem arz etmez ama iyi bir ekran kartı ve orta karar bir işlemci ile her oyunu oynayabilirsiniz..
                  İşlemciler daha çok bir programın ilk açılış anında çalışır..
                  Yeni pencere açarken, video convert ederke, ses işlerken..
                  Oyunlar kesinlikle işlemcilere azami derecede yüklenmez (bir iki ekstra oyunu istisna sayarım. Örnek: Assasins Creed)..
                  Oyun için AMD almayın daha iyi bir ekran kartı alın ve minimum 2 GB RAM'iniz olsun..
                  Kısa yoldan iyi işlemci, iyi cpu, iyi ekran kartı. Aslında Amd ve İntel olayında aslında konuşacak çokda şey yok. Aynı hızı sunan eşit cpular arasında İntel daha pahalı Amd daha ucuz. Parası çok olan İntel'i alır.

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kime göre neye göre tartışılmaz?
                    Performansa Göre.. Uyuymluluğa Göre.. Yapı Politikasına Göre..

Ben Çok Amd Kullandım.. Ama Şu Ana Kadar Hiç Memnun Kalmadım..

Belkide Duygusaldır..!
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bu geyik 90'ların sonu - 2000'lerin başı arasına sıkışıp kalmamış mıydı yahu

Bir de takım tutar gibi "firma" tutanlar olurdu eyy gidi ççç

Yorum

hız bakımından amd önde ama çok ısınıyor soğutması mesele oluyor intelde bu durum yok bence her 2side iyi ne bakımdan kullandığına bağlı misal ekonomik olsun diyorsan amd.
                        Bize Her Yer Trabzon!

Yorum

İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkesde aynı işlemci var yaa bende gayet memnunum...
                          bendekı 2,8 degıstremıorumda cunku komple kasanın degısmesı gerekecek

Yorum

Intel'in üstünlügünü kabul etmekle beraber, fiyatlarinin cok ucuk oldugunu düsünüyorum. Bir önceki mesajimda da belirttim. Intel eger fiyatlarini daha makul bir düzeye indirirse benim de tercihim Intel olur. Fakat o fiyat farkina bence kesinlikle degmez.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

amd nin tek avantajı fiyatının aynı hızdaki intel versiyonuna göre daha ucuz olması.
                              yanlız eğer o.c yapıp işlemciyi %50 den fazla hızlandıracaksanız o zaman intel öne geçiyor.

örneğin benim kullanıdğım e2160 işlemci 1.8 ghz hızında çalışıyor ama ben şuan onu 3 ghz de bi kaç hafta sonrada
                              3.2 ghz de çalıştırıcam.ama amd nin aynı işlemcisi 2.8 ghz de cortluyordu.
                              yani intel amd yle arasındaki 3...5 dolar farkı 400 mhz fark atarak kapattı ve ondan daha performanslı duruma geldi.

bir de intelin anakart avantajı var, amd ürünü tam olarak oturtamadığı için sık sık soket değiştirip aldığınız işlemci bi zaman sonra elinizde patlarken
                              intel anakartların soket yelpazesi daha geniş.aldığınız işlemci milattan önceki bi model olmamak kaydıyla yine yeni kartlara uyuyor.

Ben pc aldığım zaman kesinlikle oc yapmadan bırakmam ekran kartından ramine kadar hepsinde hız aşırtma yaparım çünkü para vermişim max. performans almak istiyorum.
                              Bu yönden intel tartışmasız amd den önde ama eğer oc yapılmayacaksa uygun fiyatından dolayı amd alınması daha mantıklı.

İki bilgisayarım olsa masaüstü bilgisayarını intel laptopu da amd alırdım örneğin.
                              En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 11:12.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Birgün herkez AMD kullanıcısı olacaktır
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X