Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Intel mi, AMD mi?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Amd Phenom(4 çekirdek işlemci) şuanda çok uygun fiyattalar.

Phenom X4 9600 2.3Ghz 2MB L3 Chache 65nm CPU 433 YTL

Phenom X4 9600 Black 2.3Ghz 2MB L3 Chache 65nm CPU 433 YTL
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Bence de İntel.. Amd bir dönem oyun performansıyla falan cidden iyiydi ama.. İşte ama.. İntel herzaman 1. seçenektir
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Intel derim...

Kullandığım: Intel CPU E8400 3.0 Ghz 1333MHz 6MB Core2Duo
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi öyle bir şey yok.Bunu anlatmaya çalıştım en yukarıdaki mesajımda.Lütfen yanlış yönlendirmeyelim...

Tabi ki memnun olacaksınız,sonuçta AMD !
          Ama daha yukarılarda performans isteyen için devir İntel devri...

2002 yılı olsa idi,tanıdığım kimseye ASLA intel aldırmazdım.Ama şu anda İntel 1 adım önde...

Hamle sırası AMD ' de ... Bekliyoruz...

üstad ben amd den memnunun.İntelin adı bile fiyatını uçurmaya yetiyor.Bana göre Amd nin İntel den aşağı kalır yanı yok.Sırf adı var diye İntel e bir dünya para ödemek pek akıl işi değil.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Ben intel Core2 Duo 2,2 işlemci kullanıyorum...gayet de memnunum....amd hiç kullanmadım fazla bilgim de yok açıkçası

Yorum

Ben ayıp olmasın diye her ikisindende kullanıyorum

laptop um AMD,masa üstü İntel.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

AMD Athlon Dual Core 2.10 GHz kullanıyorum. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim

Oyun haricinde Intel bir adım önde. Fakat fiyat farkına değmez bence.
                "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

Her markanın farklı farklı ürünleri ve her ürünlerin farklı farklı avantajları vardır. Örneğin Intel overclock konusunda bir tecrübe sahibi.

Overclock Nedir?

Overclock: Kelimenin anlamı işlemciyi var olan hızından daha yüksek bir hızdan çalıştırabilmemiz, Örneğin Intel’in bugün 3 ghz hızında çalışabilen bir işlemcisi 4.5 ghz seviyesine ulaşabiliyor anakart üzerinde yapabileceğimiz bazı ayarlar sayesinde. Intel’de bu oran yaklaşık olarak % 50 seviyesinde denebilir.
                  Bu özellikle verdiği paranın karşılığını daha fazla almak isteyenlere hitap eden bir özellik. AMD işlemcide ise % 20-25 seviyesine ulaştı.
                  AMD daha çok fiyat ve performansı dengeli olan ürünlerle kullanıcıların karşısına çıkıyor.
                  Her işlemcide iyidir yani Intel’le kurulacak sistemlerde çok iyi, AMD ile kurulacak sistemlerde çok iyi. Günümüzün bütün kullanıcılarının beklentilerini karşılıyabiliyor.
                  Ancak bilgisayarda önemli olan amacınız, ne yapmak istediğiniz.Sadece internete giriyorsanız bunu çok fazla düşünmeyin.Ama Intel mi olsun AMD mi olsun derseniz her işlemciye güvenebilirsiniz…

Emin Öztürk
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

intel core 2 duo E6550 2.33 GHz kullanıyorum. pc yi genelde oyun, film ve net için kullandığım için bi sorun yaşamıyorum.
                    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Intel'in Core i7 islemcilerine o kadar parayi vereceginize, neredeyse ayni performansa sahip Amd Phenom X4 alip artan para ile de daha iyi bir ekran karti alabilirsiniz. Eger paraniz varsa Intel alin fakat bence o fiyat farkina kesinlikle degmez.
                      En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 16:06.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

intel ..........

Yorum

İntel .............................
                          t @Selim_Turan

Yorum

İntel..

Yorum

Ben ve abim AMD kullanıyoruz ikimizde çok memnunuz. Fiyat/Performans oranı İntel'e göre çok daha yüksek.

Yorum

İntel'den şaşmayın diyorum..
                                Sadece işlemci performansı olarak düşünmeyin..
                                AMD tabanlı anakartlar İntel tabanlılar kadar seçenek sunmuyor size..
                                Ve bilgisayarın performansı için işlemci kadar anakart da önemli..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X