Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende mi girsem ?
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Allah'a şükür ilk senede kurtuldum bu beladan.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Benim Üniversite dün başladı. Mersin üniversitesi İngilizce Öğretmenliği hazırlık okuyorum. Ama bugünkü ders saat 8 de başlıyordu bende gitmedim 11 de uyandım zaten. Daha 2. günden asmaya başladıkççç

Yorum

• Bu ders seçerken sadece zorunluları alma hakkın var mı yoksa belli bi saate kadar alma zorunluluğu var mı?

Bi de seçmeli ders aldığımda bana ne faydası olur?

Yorum

• Kyk Burs ve Kredi sonuçlarını açıklamış ama şuan siteye girilmiyor...
            467000 başvuru yapılmış 87000 kişi burs,geri kalanı kredi hakkı kazanmış...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kyk Burs ve Kredi sonuçlarını açıklamış ama şuan siteye girilmiyor...
              467000 başvuru yapılmış 87000 kişi burs,geri kalanı kredi hakkı kazanmış...
              Güzel Haber inşallah kazanmışımdır
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel Haber inşallah kazanmışımdır
                Benim fazla umudum yok,genellikle ailesinden uzak okuyanlara verirler gibime geliyor...
                Ama İnşAllah hepimize çıkar

Yorum

Benim fazla umudum yok,genellikle ailesinden uzak okuyanlara verirler gibime geliyor...
                  Ama İnşAllah hepimize çıkar
                  O konuda katılamayacağım çünkü geçen sene başvuramadım ve neredeyse Tüm Trabzondaki arkadaşlara çıkmıştı

Gerçi biz bu olayı Seçime bağlamıştık ama

İnşallah çıkar hepimize
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 17.12.2009, 14:20.

Yorum

• Sonuçlar 1 hafta önce açıklandı,kredi çıktı dediler,Ben de ilgilenmedim,krediye ihtiyacım yoktu...
                    Ama Bugün bi mesaj aldım,kontenjanlar artırılmış ve Kredim bursa dönüştürülmüş,yarın son gün bana bugün söylendi...
                    Noterden kağıdı aldım,bu kağıdı Yurtkura vermem lazım acaba Avcılarda okulun yanındaki Yurda versem olur mu??
                    Yurtkurların mesai saati kaça kadar sürer??
                    Bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim...

Ve noter para almıcak yazmışlar ama 41 TL aldılar...
                    Para almamanız lazım dedim ama herkesten alıyoz dediler...

Yorum

Sonuçlar 1 hafta önce açıklandı,kredi çıktı dediler,Ben de ilgilenmedim,krediye ihtiyacım yoktu...
                      Ama Bugün bi mesaj aldım,kontenjanlar artırılmış ve Kredim bursa dönüştürülmüş,yarın son gün bana bugün söylendi...
                      Noterden kağıdı aldım,bu kağıdı Yurtkura vermem lazım acaba Avcılarda okulun yanındaki Yurda versem olur mu??

................

Yorum

• Yahu kredi burs olan kimse yok mu??
                        Taahhütü İstanbuldaki herhangi devlet yurduna getirsem olur mu??

Yorum

Sonuçlar 1 hafta önce açıklandı,kredi çıktı dediler,Ben de ilgilenmedim,krediye ihtiyacım yoktu...

Taahhütü aldığın notere sorsaydın ya. Mutlaka bilen biri vardır orada. Sorduğun kişi bilmiyorsa bile seni birine yönlendirir. Acele etmen lazım. Çünkü bildiğim kadarıyla perşembe yani bugün son gün.

Yorum

• Benimki hala kredi

Almadım.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taahhütü aldığın notere sorsaydın ya. Mutlaka bilen biri vardır orada. Sorduğun kişi bilmiyorsa bile seni birine yönlendirir. Acele etmen lazım. Çünkü bildiğim kadarıyla perşembe yani bugün son gün.
                              Noterde bilmiyoz dediler,Cevizlibağdaki Yurtkura gittim oldu...
                              Taahhütü alıp yolladılar,banka hesabı falan vermediler ama...

Yorum

• Bu Burs'u neye göre verdiklerinide anlamadım. Kriterleri her ne ise tam bir saçmalık olduğu kesin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X