Genel yurt adı ve adres olmayınca demek oluyor devlet yurduna yerleşemedik ? yoksa bilmediğim şeyler varmı genel yurt yedek sırasıda 0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde harç parasını yatırmadan online kayıt yapılmıyor.Senin niye öyle oldu onu bilmiyorum.
Harçtan başka bir şey yok diye biliyorum. Fakat bazı üniversitelerde eğitim-öğretim gideri adı altında belli paralar alınıyor...
Tesekkurler,bilgi için...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel yurt adı ve adres olmayınca demek oluyor devlet yurduna yerleşemedik ? yoksa bilmediğim şeyler varmı genel yurt yedek sırasıda 0
Adres falan yoksa yurtta yoktur heraldeBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurumunda Genel yurt yedek yazması lazım kazanamadıysan.
Adres falan yoksa yurtta yoktur heraldeKazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel yurt adı kısmı boş adres boş genel yurt yedek sırası 0 Yüksek ücretli yurt adı boş yüksek ücretli yurt yedek sırası 3625 istemiyorlar beni
Aranızda en şanslı benim heralde 10. sıradayımBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet öyle görünüyor
Aranızda en şanslı benim heralde 10. sıradayım10. yedek demek, asil aday demek Devlet Yurdu başvurusunda.
Bende 2. yedek idim, yoğun ısrarlara rağmen gitmedim ama. ,)
- Alıntı
Yorum
-
Bu sene şansımı tekrar deneyeceğim.Feyz alacak arkadaş arıyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene şansımı tekrar deneyeceğim.Feyz alacak arkadaş arıyorum.
Bende bu sene tekrardan gireceğim..
Benden feyz alabilirsinBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Olur Serdar'ımTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedek listeye bakmak zorundamısın yoksa seni telefonla arıyorlar mı?
- Alıntı
Yorum
Yorum