13 Eylülde polis sınavım var.Buradan tecrübeli olan arkadaşlar beni biraz aydınlatırmısınız.Zor mu olur kolay mı?Şu an anayasa çalışıyorum geriye matematik kalıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 Eylülde polis sınavım var.Buradan tecrübeli olan arkadaşlar beni biraz aydınlatırmısınız.Zor mu olur kolay mı?Şu an anayasa çalışıyorum geriye matematik kalıyor.
İstersen soruları Upload edebilirim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende geçen senenin soruları var sorular çok kolay..
İstersen soruları Upload edebilirim...Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
- Alıntı
Yorum
-
Bana birisi yardımcı olabilir mi??
Ben Kyk'ya basvuru yaptım,okullara kredi alıcakların listesi verildi..
Benim online kayıt yapmam lazım orada harc ucreti falan yazıyor,ben kredi kazanıp kazanmadıgımı nereden ogrenebilirim??
Kazandıysam ne yapmam lazım??
Ne kadar karışık işler,bunlar..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana birisi yardımcı olabilir mi??
Ben Kyk'ya basvuru yaptım,okullara kredi alıcakların listesi verildi..
Benim online kayıt yapmam lazım orada harc ucreti falan yazıyor,ben kredi kazanıp kazanmadıgımı nereden ogrenebilirim??
Kazandıysam ne yapmam lazım??
Ne kadar karışık işler,bunlar..Ön kayıdı da pazartesi günü yapacaksın artık başka çare yok
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDepresyona gireceğim sanırım,daralıyorum,bunalıyorum,pişmanlıktan ne yapacağımı bilmiyorum.Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır? ne oldu?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyın 31'inde burs çıkıp çıkmadığını öğrenebilecekmiyiz? Ocak'a kadar sürer diyenler vardıBilmiyorum öyle de olmayabilir yani.
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünün z raporunda yazıyor..En son Remzi tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 01:45.Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOradaki soruna cevap vereyim.Ek tercihlerde Eğer puanın tercih ettiğin bölümdeki puandan yüksek değilse tercih yapamıyorsun.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKredi basvuru sonucları Kasımda belli oluyormuş..
Ben Salı günü kayıda gidicem Harc ve Diger ucretleri yatırıp mı gitmem lazım,yoksa Krediye basvuranlar sonra mı yatırıyor??
bu arada Yurt başvuru Sonuçları belli oldu.
10. sıradan YedeğimBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarç parasını yatırmazsan kayıt olamazsın..
bu arada Yurt başvuru Sonuçları belli oldu.
10. sıradan Yedeğim
Bi de sadece harcı mı yatırıcam,başka ne parası yatırmam lazım??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma online kaydım onaylandı,normalde harç parası yatırılmadan onaylanmıyor...
Bi de sadece harcı mı yatırıcam,başka ne parası yatırmam lazım??
Harçtan başka bir şey yok diye biliyorum. Fakat bazı üniversitelerde eğitim-öğretim gideri adı altında belli paralar alınıyor...Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
Yorum