Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 13 Eylülde polis sınavım var.Buradan tecrübeli olan arkadaşlar beni biraz aydınlatırmısınız.Zor mu olur kolay mı?Şu an anayasa çalışıyorum geriye matematik kalıyor.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      13 Eylülde polis sınavım var.Buradan tecrübeli olan arkadaşlar beni biraz aydınlatırmısınız.Zor mu olur kolay mı?Şu an anayasa çalışıyorum geriye matematik kalıyor.
      Bende geçen senenin soruları var sorular çok kolay..
      İstersen soruları Upload edebilirim...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende geçen senenin soruları var sorular çok kolay..
        İstersen soruları Upload edebilirim...
        O sorular bende de var çözdüm anayasa soruları hariç kolaydı
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bana birisi yardımcı olabilir mi??

Ben Kyk'ya basvuru yaptım,okullara kredi alıcakların listesi verildi..
          Benim online kayıt yapmam lazım orada harc ucreti falan yazıyor,ben kredi kazanıp kazanmadıgımı nereden ogrenebilirim??
          Kazandıysam ne yapmam lazım??
          Ne kadar karışık işler,bunlar..

Yorum

• Depresyona gireceğim sanırım,daralıyorum,bunalıyorum,pişmanlıktan ne yapacağımı bilmiyorum.

Yorum

Bana birisi yardımcı olabilir mi??

Ben Kyk'ya basvuru yaptım,okullara kredi alıcakların listesi verildi..
              Benim online kayıt yapmam lazım orada harc ucreti falan yazıyor,ben kredi kazanıp kazanmadıgımı nereden ogrenebilirim??
              Kazandıysam ne yapmam lazım??
              Ne kadar karışık işler,bunlar..
              Ayın 31'inde belli oluyor sonuçlar. Kyk'nın sitesinden öğrenebilirsin.Ön kayıdı da pazartesi günü yapacaksın artık başka çare yok

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Depresyona gireceğim sanırım,daralıyorum,bunalıyorum,pişmanlıktan ne yapacağımı bilmiyorum.
              Hayırdır? ne oldu?
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırdır? ne oldu?
                Günün z raporunda yazıyor..

Yorum

• Ayın 31'inde burs çıkıp çıkmadığını öğrenebilecekmiyiz? Ocak'a kadar sürer diyenler vardı

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayın 31'inde burs çıkıp çıkmadığını öğrenebilecekmiyiz? Ocak'a kadar sürer diyenler vardı
                    Yurtlar o gün belli olduğuna göre kredi ve burslar da o gün açıklanır Bilmiyorum öyle de olmayabilir yani.

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Günün z raporunda yazıyor..
                    Oradaki soruna cevap vereyim.Ek tercihlerde Eğer puanın tercih ettiğin bölümdeki puandan yüksek değilse tercih yapamıyorsun.
                    En son Remzi tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 01:45.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Oradaki soruna cevap vereyim.Ek tercihlerde Eğer puanın tercih ettiğin bölümdeki puandan yüksek değilse tercih yapamıyorsun.
                      Açabilir misin ? Sormamıştım ama sorduğumu anlaman iyi olmuş ?

Yorum

• diyelim 310 ile alan bir bölümü tercih yapabilmen için puanının 310'un üstünde olması lazım.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kredi basvuru sonucları Kasımda belli oluyormuş..
                          Ben Salı günü kayıda gidicem Harc ve Diger ucretleri yatırıp mı gitmem lazım,yoksa Krediye basvuranlar sonra mı yatırıyor??

Yorum

Kredi basvuru sonucları Kasımda belli oluyormuş..
                            Ben Salı günü kayıda gidicem Harc ve Diger ucretleri yatırıp mı gitmem lazım,yoksa Krediye basvuranlar sonra mı yatırıyor??
                            Harç parasını yatırmazsan kayıt olamazsın..

bu arada Yurt başvuru Sonuçları belli oldu.

10. sıradan Yedeğim
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Harç parasını yatırmazsan kayıt olamazsın..

bu arada Yurt başvuru Sonuçları belli oldu.

10. sıradan Yedeğim
                              Ama online kaydım onaylandı,normalde harç parası yatırılmadan onaylanmıyor...
                              Bi de sadece harcı mı yatırıcam,başka ne parası yatırmam lazım??

Yorum

Ama online kaydım onaylandı,normalde harç parası yatırılmadan onaylanmıyor...
                                Bi de sadece harcı mı yatırıcam,başka ne parası yatırmam lazım??
                                Bizde harç parasını yatırmadan online kayıt yapılmıyor.Senin niye öyle oldu onu bilmiyorum.

Harçtan başka bir şey yok diye biliyorum. Fakat bazı üniversitelerde eğitim-öğretim gideri adı altında belli paralar alınıyor...
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X