Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dersanede hocama sordum 2010 yılında sınava girdiğimde remzi nin dediği gibi bi nevi ceza olarak okul puanının 0,4 ile çarpılacakmış fakat 2011 yılında girdiğinde ise herhangib düşme olmayacak bi delilik yapıp iyi bi şekilde hazırlancam allah sonumu hayır etsin bakalım
    Gitmeyecek misin bu sene peki?
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• dondurmayı düşünüyorum zonguldak ta işletme okuyup mezun olduktan sonra iş aramakla ömrümü geçirceğime hazırlanıp daha iyi yeri kazanacağımı düşünüyorum kendime güveniyorum bakalım allah sonumu hayır etsin...

Yorum

• Öğrenim kredisi ve Harç Kredisini başvuran herkese vereceklerini söylemişlerdi geçenlerde. Peki ilk öğrenim kredimizi ne zaman almaya başlarız?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öğrenim kredisi ve Harç Kredisini başvuran herkese vereceklerini söylemişlerdi geçenlerde. Peki ilk öğrenim kredimizi ne zaman almaya başlarız?
          Ocakta alırsın Muhammed.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ocakta alırsın Muhammed.
            Pardon ama yuhh yani. Neden Ocak'a kadar bekletiyorlar?

Yorum

• İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dersanede hocama sordum 2010 yılında sınava girdiğimde remzi nin dediği gibi bi nevi ceza olarak okul puanının 0,4 ile çarpılacakmış fakat 2011 yılında girdiğinde ise herhangib düşme olmayacak bi delilik yapıp iyi bi şekilde hazırlancam allah sonumu hayır etsin bakalım
              İyide Seneye Okul puanı ne kadar etki edicek ki??
              Neredeyse tamamı kalkmıyor mu okul puanının??

Yorum

Öğrenim kredisi ve Harç Kredisini başvuran herkese vereceklerini söylemişlerdi geçenlerde. Peki ilk öğrenim kredimizi ne zaman almaya başlarız?
                Bu ogrenim kredisi harc kredisi ne oluyor??
                İkisi br arada alınabiliyor mu,Ogrenim kredisi ne kadar??

Yorum

• Hayır okul puanının %50 si gidiyor sadece.

Bu arada Yurt , Burs , Öğrenim ve harç kredisi başvuruları yarın saat 14:00'da www.kyk.gov.tr ' de başlayacak.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Pardon ama yuhh yani. Neden Ocak'a kadar bekletiyorlar?
                    Başvurular alındıktan sonra araştırma falan yapılıyor işte burs verileceklere. Onların tespiti için işler uzuyor yani.

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ogrenim kredisi harc kredisi ne oluyor??
                    İkisi br arada alınabiliyor mu,Ogrenim kredisi ne kadar??
                    Evet ikisi bir arada alınabiliyor, yahut ikisini birden almama hakkın da var. Harç kredisi senin okula devam edebilmen için üniversiteye verdiğin belirli bir miktar para. Taksit gibi de düşünebilirsin. Tabi bunu her dönem için düşün.

Öğrenim kredisi ise geri ödemeli olarak aldığın cüzi bir miktar para. Şu an 180 TL bu miktar. Bunu da her ay alıyorsun.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başvurular alındıktan sonra araştırma falan yapılıyor işte burs verileceklere. Onların tespiti için işler uzuyor yani.

Evet ikisi bir arada alınabiliyor, yahut ikisini birden almama hakkın da var. Harç kredisi senin okula devam edebilmen için üniversiteye verdiğin belirli bir miktar para. Taksit gibi de düşünebilirsin. Tabi bunu her dönem için düşün.

Öğrenim kredisi ise geri ödemeli olarak aldığın cüzi bir miktar para. Şu an 180 TL bu miktar. Bunu da her ay alıyorsun.
                      180 lira iyi paraymıs ben buna başvururum

Yorum

• Üniversite okumayan için 180 TL iyi para görünebilir ama sen hayırlısı ile bir başla ve al, görürsün iyi mi kötü mü olduğunu.

Ben de öyle diyordum girmeden önce ama anladık sonra iyi olup olmadığını.

Yorum

• Kaldı ki onun ileride faizli dönüşü olacakççç
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Abi 5 yıl sonrasını düşünmeye gerek yok bugünlerimiz paralı geçsinde Yılmaz abi yanlışın olmalı burs ve öğrenim kredisi bir arada alınamaz.

Yorum

• Burs ve öğrenim bir arada olur demedim, yanlış anladın sanırım. Öğrenim ve harç ya da öğrenim ve bursun beraber alınabileceğını söyledim.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaldı ki onun ileride faizli dönüşü olacakççç
                                Yuhh ne Faizi bide faiz mi alıyolar

İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üniversite okumayan için 180 TL iyi para görünebilir ama sen hayırlısı ile bir başla ve al, görürsün iyi mi kötü mü olduğunu.

Ben de öyle diyordum girmeden önce ama anladık sonra iyi olup olmadığını.
                                Ben zaten yasadıgım ilde oldugum için yol ve kalıcak yer sorunum yok,180 lira fazla bile gelir

Ama faiz işi ters iş...

Bi de bu bursu herkese verirler mi??

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X